• Japanci čekaju i dalje upotrebnu dozvolu, Vučić stiže u sredu

  Iako je postupak o odabravanju upotrebne dozvole za deo proizvodnog kompleksa i dalje u toku, iz japanske kompanije Tojo Tajers stižu informacije da se 14. decembra očekuje zvanično otvaranje na kojem će prisustvovati predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić. Kako prenose mediji, ceremoniji otvaranja će, pored visokih državnih zvaničnika Srbije, prisustvovati i generalni direktor korporacije Toyo […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Japanci čekaju i dalje upotrebnu dozvolu, Vučić stiže u sredu

  Iako je postupak o odabravanju upotrebne dozvole za deo proizvodnog kompleksa i dalje u toku, iz japanske kompanije Tojo Tajers stižu informacije da se 14. decembra očekuje zvanično otvaranje na kojem će prisustvovati predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

  Kako prenose mediji, ceremoniji otvaranja će, pored visokih državnih zvaničnika Srbije, prisustvovati i generalni direktor korporacije Toyo Tire Takaši Šimicu, kao i ambasador Japana u Srbiji Takahiko Katsumata.

  Postupak u toku

  Kako je ranije pisao naš portal, Odeljenje za urbanizam opštine Inđija odbacilo je 7. decembra zahtev japanske kompanije Tojo Tajers za izdavanje upotrebne dozvole za deo proizvodnog kompleksa i to: proizvodni objekat, poslovno-administrativni objekat, portirnicu,nadstrešnicu za bicikle, pumpnu stanicusa rezervoarima i skladišni objekat.

  Tojo Tajers je u bio obavezi da u roku od 10 dana, najkasnije 30, dostavi ispravljen Elaborat kako bi dobio upotrebnu dozvolu.

  Postupa dobijanja upotrebne dozvole na osnovu usaglašenog zahteva je još uvek u toku.

  M.B. (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/7-dana-pre-zvanicnog-otvaranja-tojo-tajersu-odbijena-upotrebna-dozvola/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]