• JKP Vodovod i kanalizacija: O vodosnabdevanju sme da priča samo direktor koji nije tu

  IN Medija je pokušala da proveri navode koje je dobila iz MZ Krčedin o slanju nekoliko dopisa 2021. godine JKP „Vodovod i kanalizacija“ u kojim ih upućuju na probleme sa vodosnabdevanjem u ovom mestu i najavama da će u ovoj godini doći do kolapsa vodovodnog sitema ukoliko se ne preduzmu određene mere. Pokušaji da dobijemo […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  JKP Vodovod i kanalizacija: O vodosnabdevanju sme da priča samo direktor koji nije tu
  Foto: IN Medija

  IN Medija je pokušala da proveri navode koje je dobila iz MZ Krčedin o slanju nekoliko dopisa 2021. godine JKP „Vodovod i kanalizacija“ u kojim ih upućuju na probleme sa vodosnabdevanjem u ovom mestu i najavama da će u ovoj godini doći do kolapsa vodovodnog sitema ukoliko se ne preduzmu određene mere. Pokušaji da dobijemo odgovor da li su dopisi stigli na adresu ovog javnog preduzeća završili su se na odgovoru da niko o tome ne sme da priča osim direktora koji nije u firmi.

  Tehnički direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Dragan Došen je na godišnjem odmoru, njegov zamenik je na terenu a i da nije ne bi smeo da odgovara na pitanja o vodosnabdevanju. Na takva pitanja sme da odgovara jedino direktor Dragoljub Trifunović – kazala je seketarica ovog preduzeća.

  Vikend koji je pred meštanima Krčedina donosi visoke temperature koje će prelaziti 40 stepeni celzijusa, restrikcije vode, seoska slava, niz manifestacija i izostanak rešenja njihovih problema.

  Krčedinci su tokom proteklog vrelog talasa početkom jula imali svakodnevne višesatne restrikcije vode koje nisu najavljivane, najavljivani su tada i protesti koji se nisu održani. Nakon vrelog takasa usledio je pad temperature, normalizaciju vodosnabdevanja.

  Od pre dva dana, stanovnici Krčedina ponovo imaju nenajavljene restrikcije, informaciju da su najveći potrošači vode u inđijskoj opštini i obećanja da će biti iskopan dodatni bunar B5 ali tek naredne godine.

  Iz Mesne zajednice za IN Medija kažu, da su na problem sa vodosnabdevanjem ukazivali nadležnima još prošle godine međutim, izostao je odgovor iz JKP „Vodovod i kanalizacija“.

  I ovog puta najavljen je protest 22. jula u 18 sati, kako bi na taj način meštani Krčedina privukli pažnju lokalne vlasti na problem sa vodosnabdevanjem i nenajavljenim restrikcijama.

  Čitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/krcedinci-se-pitaju-u-kom-veku-mi-zivimo-kada-vodu-nemamo-i-najavljuju-protest-za-18-sati/

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija