• JKP Vodovod i kanalizacija: Racionalno trošiti vodu u suprotnom moguće noćne restrikcije

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ je nakon jučerašnjeg insistiranja IN Medija da javnost izveste o stanju sa vodosnabdevanjem i rezervama vode, danas izdao saopštenje za javnost.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  JKP Vodovod i kanalizacija: Racionalno trošiti vodu u suprotnom moguće noćne restrikcije
  Foto: IN Medija

  U saopštenju ovo preduzeće navodi da su proteklih dana a naročito tokom vikenda pratili stanje sa vodosnabdevanjem po naseljenim mestima opštine Inđija te da su zapazili da se pojavila ubrzana potrošnja rezervi vode. Isto tako, navodi se, povećano je i opterećenje na izvorišne bunare.

  -Ukoliko takvo stanje potraje, jedna od poslednjih mera koja se koristi za stabilizaciju sistema vodosnabdevanja su noćne restrikcije koje omogućavaju da se sistem dopuni, te da vode bude dostupna svim potrošačima u najtoplijem delu dana. Trenutno stanje na izvorištima naselja opštine Inđija je stabilno. – kaže se u saopštenju Vodovoda.

  Dalje se navodi da je potrebna racionalna potrošnja vode kako bi se održalo stabilno vodosnabdevanje te ovo preduzeće apeluje na potrošače da racionalno koriste pijaću vodu.

  -Jedino na taj način se može obezbediti jednak kvalitet usluge i dostupnost pijaće vode za sve potrošače u sistemu.JKP „Vodovod i kanalizacija“ se zahvaljuje potrošačima na dosadašnjoj saradnji i razumevanju.U slučaju promena u stanju sa vodosnabdevanjem potrošači će biti obavešteni. – zaključuje se u saopštenju JKP „Vodovod i kanalizacija“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Gašić zakazao prvu sednicu Opštinskog veća

  Predsednik Opštine Inđija, Marko Gašić zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća na kojoj će novi većnici dobiti svoja zaduženja za naredne četiri godine. […]

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]