• Još 20 miliona dinara za dečije mobilijare firmi iz Beograda

  Firmi Total Sport pored ugovora vrednog 8 miliona dinara za mobilijar u parku Vašarište, lokalna samouprva dodelila je i ugovor vredan 19,9 miliona dinara za opremanje parkova dečijim mobilijarima i teretana na otvorenom. Sredstva za opremanje parkova dečijim mobilijarom i teretana na otvorenom obezbeđena su, kako piše u odluci o dodeli ugovora, budžetom opštine Inđija […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Još 20 miliona dinara za dečije mobilijare firmi iz Beograda

  Firmi Total Sport pored ugovora vrednog 8 miliona dinara za mobilijar u parku Vašarište, lokalna samouprva dodelila je i ugovor vredan 19,9 miliona dinara za opremanje parkova dečijim mobilijarima i teretana na otvorenom.

  Sredstva za opremanje parkova dečijim mobilijarom i teretana na otvorenom obezbeđena su, kako piše u odluci o dodeli ugovora, budžetom opštine Inđija iz 2022. godine. Javni poziv objavljen je 19. decembra prošle godine, a pozivu se odazvao samo jedan ponuđač kome je i dodeljen ugovor vredan gotovo 20 miliona dinara.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/park-vasariste-do-kraja-marta-dobija-deciji-mobilijar/

  Firma Total Sport DOO iz Beograda, dužna je da u drugom kvartalu godine u roku od 30 dana od dana uplate isporuči i montira mobilijare i opremu za teretane na otvorenom.

  Prema ugovorom predviđenom tempu, lokalna samouprava bi do kraja marta bila u obavezi da isplati odabranu firmu koja bi u roku od 30 dana montirala dečije mobilijare po parkovima u Inđiji.

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija