• Još jedan bazar udruženja „Veliko srce“

  Humanitarni prodajni bazar u organizaciji udruženja „Veliko srce“ održan je u petak 24. decembra kod sata u centru Inđije, novac koji je prikupljen namenjen je za bolesnu decu. Humanitarni bazar biće ponovljen u sredu 29. decembra, ovog puta u prepodnevnim satima na istom mestu, najavljuju iz ovog udruženja. – Praznici su u toku i građanima […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Još jedan bazar udruženja „Veliko srce“

  Humanitarni prodajni bazar u organizaciji udruženja „Veliko srce“ održan je u petak 24. decembra kod sata u centru Inđije, novac koji je prikupljen namenjen je za bolesnu decu. Humanitarni bazar biće ponovljen u sredu 29. decembra, ovog puta u prepodnevnim satima na istom mestu, najavljuju iz ovog udruženja.

  – Praznici su u toku i građanima su porebne sitnice za finalne pripreme, a većinu toga mogu naći na našim štandovima. Zato smo odlučili da u sredu 29. decembra održimo još jedan bazar jer nam je preostalo robe za prodaju. Isto tako, građani na našoj fejsbuk stranici mogu da vide kompletnu ponudu i da poruče u inboksu ono što im je potrebno. – kažu za IN Medija iz movog udruženja.

  Bazar 29. decembra je ujedno i poslednji u ovoj godini, svoje aktivnosti udruženje nastavlja već poletkom iduće godine a cilj je pomoć i podrška deci i roditeljima iz Inđije koji vode životne bitke za zdravlje.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lokalna SNS vlast opet napada novinare IN Medija

  Lokalna vlast reagujući na tekst našeg portala u kom se navodi da se od 11. marta niko nije obratio Sistemu 48, uputila je saopštenje u kom optužuje IN Medija da je „primer manipulacije […]