• Još jedan poziv privrednicima za energetsku efikasnost

  Na dnevnom redu naredne sednice Opštinskog veća razmatraće se donošenje Odluke o raspisivanju javnog poziva za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih objekata na teritoriji opštine Inđija, Ovo je drugi poziv privrednicima koji je uputila lokalna samouprava jer je nakon prvog zabeležen slab odziv. Podsetimo da je opština Inđija potpisala ugovor o […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Još jedan poziv privrednicima za energetsku efikasnost

  Na dnevnom redu naredne sednice Opštinskog veća razmatraće se donošenje Odluke o raspisivanju javnog poziva za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih objekata na teritoriji opštine Inđija, Ovo je drugi poziv privrednicima koji je uputila lokalna samouprava jer je nakon prvog zabeležen slab odziv.

  Podsetimo da je opština Inđija potpisala ugovor o energetskoj sanaciji stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova sa Ministarstvom rudarstva i energetike u vrednosti 12 miliona dinara. Isto toliko izdvojila je i Opština Inđija. Da bi se projekat realizovao potrebno je uspostaviti saradnju sa privrednicima koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata. Međutim, odziv privrednika na javni konkurs koji je raspisan 24. juna, a odnosi na energetsku sanaciju stambenih objekata na teritoriji opštine Inđija je bio slab nakon čega je odlučeno da se isti produži do 18. jula. Očigledno da ni do tog datuma nije bilo zainteresovanih privrednika te je potrebno raspisati novi konkurs..

  Opširnije o ovoj temi:

  Inđija: Slab odziv privrednika na javni konkurs za energetsku sanaciju domaćinstava

  Takođe, većnici će na narednoj sednici doneti Zaključak o davanju pozitivnog mišlјenja za obavlјanje drugog posla koji se odnosi na zamenicu načelnika opštinske uprave, Olivere Petrušić Gavrić. Ona bi, nakon što konačnu reč da Agencija za sprečavanje korupcije, dobila funkciju instruktora u Popisu stanovništva, domaćinstava i stanova 2022. godine.

  U Srbiji će od 1. oktobra 15.000 anketara će ići od vrata do vrata i umesto na papire, informacije unositi elektronski – direktno u laptopove, što će ubrzati proces evidentiranja podataka i pobošljati zaštitu ličnih podataka koji će odmah biti kriptovani.

  Sednica Opštinskog veće je zakazana za prvi avgust, sa početkom od 10 sati u zgradi opštine Inđija.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indjija-pripreme-za-popis-stanovnistva/

  M.B. (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]