Još najmanje 6 godina “South Parka”

Categories KULTURAPosted on

Tvorci „South Parka“ potpisali su novi ugovor sa Viacom CBS Inc. koji će im u narednih šest godina platiti više od 900 miliona dolara, što je jedan od najbogatijih ugovora u istoriji televizije, saopštila je ta kompanija.

Trej Parker i Mat Stoun iskoristiće novac za snimanje novih epizoda „South Parka“ za Viacomovu Comedy Central mrežu i za stvaranje nekoliko spinoff filmova za striming servis Paramount+, piše Bloomberg. Kako se navodi, njihov prvi projekat u okviru novog dogovora biće film smešten u svet „South Parka“ i biće objavljen pre kraja godine.

Njihov novi ugovor, koji traje do 2027. godine, pokriva još šest sezona „South Parka“ i uključuje 14 dugometražnih filmova.

– Snimili smo film ‘South Park’ 1999. godine, a nikada nismo snimili još jedan, jer je serija bila dovoljna. Sada smo stariji, a ideja o tome šta mogu biti streaming filmovi prilično obećava, rekao je Stoun“

“South Park” je debitovao 1997. godine i serija je odmah stekla veliku popularnost. Nakon 24 godine emitovanja, serija je i zvanično najpopularnija TV emisija na kanalu Comedy Central.

Sve do sada objavljene epizode dostupne su za gledanje bez naknade na zvaničnom sajtu South Parka.


Foto: South Park Studios
IN Medija

Podeli na društvenim mrežama:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *