• Još uvek neizvesna investicija od milijardu evra

  Na današnjoj sednici SO Inđija od 37 odbornika prisustvovalo je 32, odbornici su između ostalog doneli odluku godišnjeg plana rada Opštinskog štaba za vanredne situacije za 2021. godinu, odluku o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora javnih preduzeća „Vodovod i kanalizacija“, lokalnog distributera prirodnog gasa JP „Ingas“ kao i javnog preduzeća „Ingrin“. Pored toga doneta […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Još uvek neizvesna investicija od milijardu evra

  Na današnjoj sednici SO Inđija od 37 odbornika prisustvovalo je 32, odbornici su između ostalog doneli odluku godišnjeg plana rada Opštinskog štaba za vanredne situacije za 2021. godinu, odluku o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora javnih preduzeća „Vodovod i kanalizacija“, lokalnog distributera prirodnog gasa JP „Ingas“ kao i javnog preduzeća „Ingrin“.

  Pored toga doneta je odluka plana detaljne regulaciije dela bloka 1 u Inđiji kao i plana detaljne regulacije dela bloka 45 u Inđiji.

  Takođe odbornici su doneli odluku o izradi izmene i dopune plana generalne regulacije plana naselja Beška.

  Na sedmoj sednici SO Inđija predsednik opštine Vladimir Gak obavestio je odbornike o detaljima pregovora o potencijalnoj investiciji vrednoj oko milijardu evra.

  Nakon obraćanja odbornici su doneli odluku o izradi izmena i dopuna Prostornog plana opštine Inđija čiju je inicijativu pokrenula Razvojna agencija Srbije.

  Podsetimo, pomenutoj agenciji se obratio potencionalni ulagač sa Pismom o namerama u kojem se navodi mogućnost realizacije investicionog projekta u Republici Srbiji, u opštini Inđija, a koji se odnosi na izgradnju fabrike za proizvodnju automobilskih delova.

  Prema rečima predsednika opštine Inđija Vladimira Gaka, investitor se još uvek nije odlučio za Inđiju te će u naredne dve nedelje imati više detalja.

  Autor: Nenad Babić

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija