• Jovanović: Inđijski SNS funkcioneri u restoranu za jedno veče potroše 155.000 dinara iz budžeta

  Odbornik Građanina Strahinja Jovanović je u video poruci na zvaničnom profilu tog pokreta pitao predsednika opštine Inđija Vladimira Gaka da mu objasni kako je u restoranu potrošeno 155 hiljada dinara iz opštinskog budžeta? Jovanović tvrdi da lokalni funkcioneri Srpske napredne stranke s jedne strane dele objave o jeftinom parizeru a sa druge strane po restoranima […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Jovanović: Inđijski SNS funkcioneri u restoranu za jedno veče potroše 155.000 dinara iz budžeta

  Odbornik Građanina Strahinja Jovanović je u video poruci na zvaničnom profilu tog pokreta pitao predsednika opštine Inđija Vladimira Gaka da mu objasni kako je u restoranu potrošeno 155 hiljada dinara iz opštinskog budžeta?

  Jovanović tvrdi da lokalni funkcioneri Srpske napredne stranke s jedne strane dele objave o jeftinom parizeru a sa druge strane po restoranima u toku vikenda nenamenski troše novac građana Inđije.

  O jeftinom parizeru pričaju inđijski funkcioneri koji za jedno veče potroše 155 hiljada dinara. To se dogodilo u subotu, 26. novembra prošle godine u 20:43. Imam nekoliko pitanja za predsednika opštine Inđija, pošto je on potpisivao ove račune. Da li je istina da je to veče neko od funkcionera slavio rođendan? Da li je istina da su pili flaše vina koje koštaju 7000 dinara i da su jeli najskuplja moguća jela? Jer kako drugačije objasniti da za veče potrošite 155 hiljada dinara., to je 600 kilograma parizera. – zaključio je Jovanović.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/gak-vi-ste-jovanovicu-zaljubljeni-u-gorana-jesica/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  Inđija 12. jula dobija novog predsednika Opštine

  Konstitutivna sednica Skupštine opštine Inđija će biti održana 12. jula, saznaje IN Medija. Pored novih odbornika, Inđija će dobiti i novog predsednika Opštine kao i članove Opštinskog […]