• Jovanović: Vladimir Gak je majstor obmane

  „Niti je on doveo investitora niti je parcela opštinska“

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Jovanović: Vladimir Gak je majstor obmane
  Foto: IN Medija

  Odbornik pokreta Građanin, Strahinja Jovanović kaže da predsednik opštine Inđija Vladimir Gak obmanjuje javnost jer budući Akva park predstavlja kao opštinsku investiciju iako ona to, tvrdi Jovanović, zapravo nije.

  Prema njegovim rečima, Vladimiru Gau priznaje da je majstor u jednoj stvari.

  Predsedniku opštine Inđija, Vladimiru Gaku, priznajem da je majstor u jednoj stvari a to je obmana. Dve su obmane predsednika opštine, prva je ta što on o investiciji Akva park priča kao da Opština ulaže novac a da je on zaslužan za to a čovek bukvalno nema ama baš nikakve veze sa ovom investicijom. Niti je on doveo investitora niti je parcela opštinska. Dakle, privatni investitor na privatnoj parceli. – objašnjava Jovanović.

  Odbornik Građanina kaže da prvi čovek Opštine Inđija takođe obmanjuje javnost kada tvrdi da će ,nakon izgradnje Akva parka, građanima biti na raspolaganju bazeni tokom cele godine.

  Prosečna dnevna karta, ta četvoročlanu porodicu, je u ovakvim akva parkovima u Srbiji oko 5000 dinara. Da li obična porodica sa primanjima od oko 150 hiljada dinara to sebi moći da priuškti? – zaključuje Jovanović.

  Budući Akva park u Inđiji je najavljen kao jedan od najvećih akva parkova u Srbiji, sa luksuznim hotelom, velnes i spa centrom, apartmanskim pansionima, bazenima kao i sportskim terenima.

  Predsednik opštine Vladimir Gak kazao je da će objekat imati tri otvorana i isto toliko zatvorenih bazena i da će to građanima omogućiti da tokom cele godine imaju mogućnost da se relaksiraju. Osim bazena inđinčanima će na usluzi biti i hotel od 4 zvezdice, napomenuo je on.

  Firma koja gradi Akva park u Inđiji je Voda Sinđelić Ruc Ždrelo i osnovana je 18. maja 2006. godine.

  U Srbiji ima četiri ogranka i to MDM Terme u Vrnjačkoj banji, Mlavske terme u Petrovcu  na Mladi i Soko terme u Soko banji. Četvrti ogranak je u Inđiji i naziv mu je   Panonske terme. Delatnost firme „Panonske terme“ koja je upisana u APR su hoteli i sličan smeštaj.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika