• Jovanović. Vladimir Gak ponovo obmanjuje javnost

  Strahinja Jovanović za IN Medija kaže da predsednik opštine Inđija Vladimir Gak još jednom obmanjuje javnost kada je izjavio da će radovi na izgradnji pasarele u drugom delu Kralja Petra ulice krenuti za mesec dana.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Jovanović. Vladimir Gak ponovo obmanjuje javnost

  Jovanović navodi da je pokretu Građanin iz resornog ninistarstva potvrđeno da je realno očekivati da radovi počnu krajem, ove godine.

  Izvođač je uradio idejno rešenje i sa tim rešenjem podnet je zahtev za izradu lokacijskih uslova. Tek kad se dobiju uslovi on će moći da završi projektnu dokumentaciju, koja će ići na građevinsku dozvolu. Tako da nije realno da se projekat završi pre juna ove godine. Što se tiče, početka radova u zavisnoti kada će dobiti građevinsku dozvolu i obezbede sredstva finansiranja, moguće je da radovi počnu do kraja godine– navodi se u odgovoru resornog ministarstva pokretu GrađanIN.

  Prethodno je iz lokalne samouprave saopšteno da je završeno idejno rešenje za pasarelu u Ulici kralja Petra I Karađorđevića.

  Kako je saopšteno iz lokalne samouprave na sastanku u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, ministar Goran Vesić je upoznao predsednika opštine Inđija Vladimira Gaka o dinamici projektnih aktivnosti za izgradnju pasarele.

  Iako je neko mislio da smo zaboravlili, evo vidite da nismo zaboravili. I ti građani su protestvovali zato što ne mogu da pređu nadvožnjak. Eto, sada smo došli u situaciju da smo radili na tome i dobili smo idejno rešenje za izdavanje lokacijskih uslova i očekujemo da ćemo imati urađenu pasarelu u Ulici Kralja Petra prema Staroj Pazovi. Onako kako smo građanima i obećali. Dakle, bez obzira što nema više protesta, pritiska medija i slično, mi apslotuno smo na tome radili. – kazao je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak i dodao da očekuje da će neophodnu dokumentaciji imati vrlo brzo, u roku od mesec dana kada kreću i radovi.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija