• Jovanović: Zašto dajemo platu Vladimiru Gaku kada politiku u Inđiji sprovodi Aleksandar Vučić?

  Nakon što se putem društvene mreže Fejsbuk građanima Inđije obratio lider inđijskih naprednjaka i aktuelni predsednik Opštine Vladimir Gak reagovao je i pokret Građanin. Naime, nakon što je u u svom saopštenju Vladimir Gak naveo da je Inđija postala najbolje mesto za porodicu a da svega ovoga ne bi bilo da nije odgovorne politike koju […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Jovanović: Zašto dajemo platu Vladimiru Gaku kada politiku u Inđiji sprovodi Aleksandar Vučić?

  Nakon što se putem društvene mreže Fejsbuk građanima Inđije obratio lider inđijskih naprednjaka i aktuelni predsednik Opštine Vladimir Gak reagovao je i pokret Građanin.

  Naime, nakon što je u u svom saopštenju Vladimir Gak naveo da je Inđija postala najbolje mesto za porodicu a da svega ovoga ne bi bilo da nije odgovorne politike koju sprovodi predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, iz pokreta Građanin poručuju da je time lokalna vlast priznala da je nesposobna.

  Ako ćemo vas plaćati da budete ispostava Beograda ili Novog Sada, onda smo svi u velikom problemu jer logika nam kaže da ako je neko zaslužan za sve, onda drugi nisu ni za šta, što implicira na njihovu nesposobnost.- poručuju iz Građanina.

  Odbornik pomenutog pokreta, Strahinja Jovanović upitao je predsednika opštine Inđija zbog čega onda prima platu od 100 hiljada dinara.

  Ukoliko je gospodin Gak u pravu kada kaže da je apsolutno za sve u Inđiji zaslužan Aleksandar Vučić i da on sprovodi politiku onda imam pitanje za gospodina Gaka. Pa šta ćete nam onda vi? Zašto Vama dajemo platu od 100 hiljada kada politiku u Inđiji sprovodi Aleksandar Vučić? – upitao je Jovanović.

  IN Medija

  Saopštenje Vladimira Gaka:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/lider-indijskih-naprednjaka-vladimir-gak-srbija-ne-sme-da-stane/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika