• Jožef Klem v. d. generalnog direktora RTV-a

  Jožef Klem imenovan je za vršioca dužnosti generalnog direktora Radio-televizije Vojvodine. To je odlučeno na sednici Upravnog odbora RTV-a, piše 021.rs. Portal navodi da je Klem prethodno bio zamenik generalnog direktora Radio-televizije Vojvodine.Takođe, Klem je bio i direktor Radija Novi Sad, a u javnoj medijskoj ustanovi radi već četiri decenije. Bio je dugogodišnji novinar i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Jožef Klem v. d. generalnog direktora RTV-a

  Jožef Klem imenovan je za vršioca dužnosti generalnog direktora Radio-televizije Vojvodine. To je odlučeno na sednici Upravnog odbora RTV-a, piše 021.rs.

  Portal navodi da je Klem prethodno bio zamenik generalnog direktora Radio-televizije Vojvodine.
  Takođe, Klem je bio i direktor Radija Novi Sad, a u javnoj medijskoj ustanovi radi već četiri decenije. Bio je dugogodišnji novinar i urednik u mađarskoj redakcija Radija Novi Sad, diplomirao je na Filozofskom fakultet u Novom Sadu, na Odseku za mađarski jezik i književnost.

  Imenovanjem Klema realizovao se dogovor između sindikata RTV-a, članova Regulatornog tela za elektronske medije i Upravnog odbora RTV-a, koji je podrazumevao da v. d. generalnog direktora bude imenovan do 6. jula.

  Iako je imenovan za v. d. direktora, Klem od 6. jula stiče uslove za odlazak u penziju, zbog čega su sindikata RTV-a tražiti da se uskoro raspiše konkurs za generalnog direktora ove medijske kuće.

  Osim toga, sindikati su tražili da se aktuelni članovi UO RTV-a razreše funkcije, zbog toga što godinu dana nije raspisan konkurs za novog generalnog direktora.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/sper-najvaznije-je-da-se-nakon-sastanka-sa-rem-om-imenuje-v-d-generalnog-direktora-rtv/

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina

  Vojvodina: Toplotni talas do 21. jula

  Nа оsnоvu nајnоviјеg prоgnоstičкоg mаtеriјаlа, do 21. jula postoje uslоvi zа pојаvu tоplоtnоg tаlаsа nа vеćini tеritоriје […]