• JP Inđija put uređuje kanale

  U sklopu redovnog održavanja komunalne infrastrukture, Javno preduzeće „Inđija put“ ovih dana intenzivno radi na uređenju bankina i kanala u inđijskim ulicama, saopšteno je iz lokalne samouprave. Kako se navodi, do sada su produbljeni kanali u ulicama Kosmajska, Pinkijeva, Đorđa Vojnovića, Milutina Milankovića, Prvomajska, Cara Dušana, Srpskih dobrovoljaca i Vojvođanska. – U Beški je rađen […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  JP Inđija put uređuje kanale

  U sklopu redovnog održavanja komunalne infrastrukture, Javno preduzeće „Inđija put“ ovih dana intenzivno radi na uređenju bankina i kanala u inđijskim ulicama, saopšteno je iz lokalne samouprave.

  Kako se navodi, do sada su produbljeni kanali u ulicama Kosmajska, Pinkijeva, Đorđa Vojnovića, Milutina Milankovića, Prvomajska, Cara Dušana, Srpskih dobrovoljaca i Vojvođanska.

  U Beški je rađen deo ulica Kneza Miloša i Pašićeva a u Novim Karlovcima Glavna i Srednja. Iste aktivnosti nastaviće se i u narednom periodu. – kaže se u saopštenju.

  Radovima je obuhvaćeno produbljivanje i uklanjanje šiblja i rastinja iz kanala, čime se ostvaruje bolja preglednost u saobraćaju, a sa druge strane brže i lakše prikupljanje i odvođenje atmosferskih voda, navode iz lokalne samouprave.

  Naslovna: Opština Inđija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije

  Ljukovo i Jarkovci sutra bez vode

  Zbog radova na rekonstrukciji crpne stanice I priključenja rezervoara biće prekinuto vodosnabdevanje u Ljukovu i […]