• JP „Inđija Put“: „Biće da je to što ste u pitanju Vi“

  JP Inđija „Put“ u javnost je putem medija iznelo informaciju o početku rada „Pauk“ vozila od 1. aprila 2021 godine.  Nepotpune informacije o načinu funkcionisanja, mestu odlaganja, zaposlenim radnicima i obukama istih našle su se u medijima pre mesec dana gde se navode samo delovi funkcionisanja „Pauka“. Informacije o ceni koja je data za vozilo, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  JP „Inđija Put“: „Biće da je to što ste u pitanju Vi“

  JP Inđija „Put“ u javnost je putem medija iznelo informaciju o početku rada „Pauk“ vozila od 1. aprila 2021 godine.  Nepotpune informacije o načinu funkcionisanja, mestu odlaganja, zaposlenim radnicima i obukama istih našle su se u medijima pre mesec dana gde se navode samo delovi funkcionisanja „Pauka“.

  Informacije o ceni koja je data za vozilo, načinu izbora radnika, konkursu, plaćanju obuke i ceni za podizanja auta sa depoa su izostale. U potrazi za ključnim informacijama od javnog značaja ko je i kako trošio novac građana, da li uopšte počinje sa radom „Pauk“ kako je najavljeno 1. aprila i koliko će koštati podizanje auta sa depoa, na šta će taj novac biti usmeravan i da li je u planu kupovina još vozila pozvali smo JP „Put“ Inđija.

  Odgovor sekretarice u ovom preduzeću bio je da trenutno nije u mogućnosti da obezbedi sagovornika, a u sledećem pozivu odgovorila je da „informacije o „Pauku“ nisu dostupne javnosti dok malo ne proradi„.

  Iako su vesti odavno plasirane, na pitanje novinara zašto IN Medija ne može da dobije informacije od javnog značaja koje su već svi lokalni mediji objavili i da li je to tajna za sve medije, odgovor je bio:

  Biće da je to što ste u pitanju Vi„.

  Autor: IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]