• JP Srbijagas: AD Gas – Fermont iz Stare Pazove među najvećim dužnicima

  Javno preduzeće Srbijagas objavilo je spisak najvećih dužnika zaključno sa septembrom ove godine, a među najzaduženijima su MSK iz Kikinde, Novi Sad gas i JKP Novosadska toplana kao i distributer prirodnog gasa iz Stare Pazove. Kako je objavljeno na sajtu Srbijagasa, akcionarsko društvo MSK zaključno sa 28. septembrom duguje tom preduzeću 1,66 milijardi dinara, privredno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  JP Srbijagas: AD Gas – Fermont iz Stare Pazove među najvećim dužnicima

  Javno preduzeće Srbijagas objavilo je spisak najvećih dužnika zaključno sa septembrom ove godine, a među najzaduženijima su MSK iz Kikinde, Novi Sad gas i JKP Novosadska toplana kao i distributer prirodnog gasa iz Stare Pazove.

  Kako je objavljeno na sajtu Srbijagasa, akcionarsko društvo MSK zaključno sa 28. septembrom duguje tom preduzeću 1,66 milijardi dinara, privredno društvo Novi Sad gas 1,34 milijarde, a JKP Novosadska toplana nešto više od milijardu dinara.

  Među dužnicima su i AD Toza Marković iz Kikinde sa dugom od 399 miliona dinara, AD Gas – Fermont iz Stare Pazove sa 358 miliona i JP Toplana iz Jagodine sa dugom od 191 milion dinara.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI