• Kafići i restorani i dalje zatvoreni

  Vlada republike Srbije donela je odluku koja je stupila na snagu danas od 6h ujutra da ugostiteljski objekti i tržni centri ostaju zatvoreni. U Inđiji danas rade sve prodavnice, biblioteka, teretane a mogućnost da radi ima i Inđijski Kulturni Centar mada tu informaciju nije mogao da potvdi neko iz ove ustanove. Prema odluci, ustanove kulture […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Vlada republike Srbije donela je odluku koja je stupila na snagu danas od 6h ujutra da ugostiteljski objekti i tržni centri ostaju zatvoreni.

  U Inđiji danas rade sve prodavnice, biblioteka, teretane a mogućnost da radi ima i Inđijski Kulturni Centar mada tu informaciju nije mogao da potvdi neko iz ove ustanove.

  Prema odluci, ustanove kulture kao i frizeri i ostale uslužne delatnosti moraju obezbediti minimum devet kvadratnih metara po osobi ili posetiocu dok fitnes klubovi i teretane za svoje korisnike moraju obezbediti 16 kvadrata.

  U broj osoba u objektu ubrajaju se i zaposleni.

  Ugostiteljskim objektima dozvoljena je šalterska prodaja kao i dvadesetčetvoročasovna dostava.

  Vlada je takođe najavila i pojačanu kontrolu novih epidemioloških mera i njihovog sprovođenja.

  (Izvor N1/IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]