• Kafići sa baštama radiće do 22 časa

  Na sednici Kriznog štaba dogovoreno je da se dozvoli otvaranje ugostiteljskih objekata u baštama i na otvorenom uz poštovanje propisanih mera. Rad uslužnih delatnosti, prehrambenih prodavnica, teretana produžen je do 22 časa, prenosi Blic. Ove mere počinju da važe od ponedeljka. Razmatrano je i otvaranje tržnih centara, ali je konstatovano da i ukoliko budu otvoreni, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Na sednici Kriznog štaba dogovoreno je da se dozvoli otvaranje ugostiteljskih objekata u baštama i na otvorenom uz poštovanje propisanih mera.

  Rad uslužnih delatnosti, prehrambenih prodavnica, teretana produžen je do 22 časa, prenosi Blic.

  Ove mere počinju da važe od ponedeljka.

  Razmatrano je i otvaranje tržnih centara, ali je konstatovano da i ukoliko budu otvoreni, neće početi da rade pre srede. Otvaranje tržnih centara proći će još jednu proveru i analizu situacije i broja zaraženih Kovidom.

  Prema saznanjima Blica, rad kafića i restorana na otvorenom imaće pravila koja će strogo morati da se poštuju. Biće neophodno devet kvadratnih metara po osobi ili 50 odsto popunjenosti kapaciteta.

  Relaksaciju mera koja kreće od ponedeljka predložila je premijerka Ana Brnabić. Njenom predlogu nije se usprotivio medicinski deo Kriznog štaba.

  Izvor: Blic/021

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]