• „Кarlovačka berba grožđa“od 30. septembra do 2. oktobra

  „Кarlovačku berbu grožđa“ svečano će otvoriti u petak 30. septembra u 18:00 časova karlovački vinari i vinogradari. Kako najavljuju iz opštine Sremski Karlovci, tradicionalni „Grožđebal“ će i ove godine okupiti proizvođače grožđa i vina, kao i druge izlagače domaće radinosti, a tokom dana i večeri predviđen je zabavno-muzički program. Ove godine očekuje se i zabavni […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Кarlovačka berba grožđa“od 30. septembra do 2. oktobra

  „Кarlovačku berbu grožđa“ svečano će otvoriti u petak 30. septembra u 18:00 časova karlovački vinari i vinogradari.

  Kako najavljuju iz opštine Sremski Karlovci, tradicionalni „Grožđebal“ će i ove godine okupiti proizvođače grožđa i vina, kao i druge izlagače domaće radinosti, a tokom dana i večeri predviđen je zabavno-muzički program. Ove godine očekuje se i zabavni program za najmlađe posetioce – bogat scenski nastupi, animatori, mađioničari, predstave i razne kreativne radionice.

  Bogat muzički program očekuje se sva tri dana manifestacije. Posetioci će moći da uživaju u muzici Nevernih beba, Željka Vasića i novosadske grupe Apsolutno romantično.

  Pre glavnih izvođača posetioce očekuje nastup benda The Petting Blues Band, nastup gudačkog kvarteta Dinamica Music i folklornog ansambla OКUD Brankovo kolo.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina

  Vojvodina: Toplotni talas do 21. jula

  Nа оsnоvu nајnоviјеg prоgnоstičкоg mаtеriјаlа, do 21. jula postoje uslоvi zа pојаvu tоplоtnоg tаlаsа nа vеćini tеritоriје […]