„Кarlovačka berba grožđa“od 30. septembra do 2. oktobra

„Кarlovačku berbu grožđa“ svečano će otvoriti u petak 30. septembra u 18:00 časova karlovački vinari i vinogradari. Kako najavljuju iz opštine Sremski Karlovci, tradicionalni „Grožđebal“ će i ove godine okupiti proizvođače grožđa i vina, kao i druge izlagače domaće radinosti, a tokom dana i večeri predviđen je zabavno-muzički program. Ove godine očekuje se i zabavni […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
„Кarlovačka berba grožđa“od 30. septembra do 2. oktobra

„Кarlovačku berbu grožđa“ svečano će otvoriti u petak 30. septembra u 18:00 časova karlovački vinari i vinogradari.

Kako najavljuju iz opštine Sremski Karlovci, tradicionalni „Grožđebal“ će i ove godine okupiti proizvođače grožđa i vina, kao i druge izlagače domaće radinosti, a tokom dana i večeri predviđen je zabavno-muzički program. Ove godine očekuje se i zabavni program za najmlađe posetioce – bogat scenski nastupi, animatori, mađioničari, predstave i razne kreativne radionice.

Bogat muzički program očekuje se sva tri dana manifestacije. Posetioci će moći da uživaju u muzici Nevernih beba, Željka Vasića i novosadske grupe Apsolutno romantično.

Pre glavnih izvođača posetioce očekuje nastup benda The Petting Blues Band, nastup gudačkog kvarteta Dinamica Music i folklornog ansambla OКUD Brankovo kolo.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Vojvodina

U Vojvodini porast stope nezaposlenosti

Broj zaposlenih u Srbiji na kraju trećeg kvartala ove godine iznosio je 2.888.500, dok je broj nezaposlenih 285.700, pokazuju podaci koje je objavio Republički zavod za statistiku.