• KC bioskop: Večeras projekcija filma “Noćno plivanje” (Video)

  Večeras je na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra Inđiija, od 20 sati, film “Noćno plivanje”.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  KC bioskop: Večeras projekcija filma “Noćno plivanje” (Video)

  Producenti filma M3gan, Atomik monster i Blumhaus, ovoga puta zaranjaju u najdalje dubine straha, predstavljajući nam novi natprirodni triler.

   SADRŽAJ:

  Nema trčanja. Nema ronjenja. Nema spasioca na dužnosti. Nema plivanja po mraku.

  Film je zasnovan na proslavljenom kratkometražnom filmu iz 2014. godine koji su stvorili Brajs Makgvajer i Rod Blekherst.

  U glavnoj ulozi je Vajat Rasel, koji tumači lik Reja Volera, bivšeg bejzbol prvoligaša, koji se, zbog degenerativne bolesti, prerano penzionisao. Sa zabrinutom suprugom Iv (nominovana za Oskara, Keri Kondon), ćerkom tinejdžerkom Izi i mlađim sinom Eliotom, seli se u novi dom. 
  Bez obzira na okolnosti, Rej se potajno nada da će se vratiti profesionalnom sportu i ubeđuje Iv da će bazen u dvorištu nove kuće biti zabavna zanimacija za decu, a njemu pružiti dobru fizikalnu terapiju. Ali, mračna tajna iz prošlosti ove kuće oslobodiće zlokobnu silu, koja će uvući porodicu u dubine neobjašnjivog užasa.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Film

  KC bioskop: Film o Džeju stiže u februaru

  Film “Nedelja” inđinčanina Nemanje Ćeranića u bioskop stiže u februaru. Na repertoaru KC bioskopa je u subotu (10. februara), nedelju (11. februara) i u ponedeljak (12. […]