• KC i vinarija „Šapat“ domaćini Turističkog samita Vojvodine

  Unapređenje kvaliteta ponude u turizmu, cilj je Turističkog samita Vojvodine, koji će u svom drugom izdanju, u četvrtak i petak, 8. i 9. juna, u Inđiji okupiti predstavnike turističke privrede, saopšteno je iz lokalne samouprave. Na samitu će, kaže se u saopštenju.  učestvovati turističke agencije, turističke organizacije, hotelijeri, restorateri, razvojne agencije, mediji, kulturne institucije i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  KC i vinarija „Šapat“ domaćini Turističkog samita Vojvodine

  Unapređenje kvaliteta ponude u turizmu, cilj je Turističkog samita Vojvodine, koji će u svom drugom izdanju, u četvrtak i petak, 8. i 9. juna, u Inđiji okupiti predstavnike turističke privrede, saopšteno je iz lokalne samouprave.

  Na samitu će, kaže se u saopštenju.  učestvovati turističke agencije, turističke organizacije, hotelijeri, restorateri, razvojne agencije, mediji, kulturne institucije i zainteresovani privredni subjekti.

  Turistički samit se realizuje kao vid podrške i podsticaja za unapređenje i umrežavanje privatnog i javnog sektora na teritoriji AP Vojvodine.– navodi se.

  Organizatori navode da će skup turističkih poslenika biti održan prvog dana u sali Kulturnog centra u Inđiji a drugog dana u vinariji „Šapat“.

  Samit se održava pod pokroviteljstvom i uz podršku Ministarstva turizma i omladine, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Turističke organizacije Srbije i Vojvodine, Opštine Inđija, Privredne komore Srbije i Vojvodine i Turističke organizacije opštine Inđija.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indija-turisticki-samit-vojvodine-odrzace-se-u-kc-i-vinariji-sapat/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija