Keltsko selo: i poglavica dobija kuću

Categories Inđija, NOVOPosted on

Obezbeđena su sredstva za izgradnju još dva objekta u okviru tematskog parka “Keltsko selo”, potvrdili su u Turističkoj organizaciji opštine Inđija.

Dobili smo podršku resornog ministarstva za izgradnju još dva objekta u okviru “Keltskog sela”. Jedan od njih će biti kuća poglavice sela, koja će biti autentična – kaže za IN Medija Slađana Sudar iz Turističke organizacije opštine Inđija.

Prema njenim rečima, tematski park će biti otvoren do polovine oktobra, u zavisnosti od vremenskih prilika, a nakon toga će biti zatvoren za posetioce.

To vreme ćemo iskoristiti za uređenje Keltskog sela, izgradnju novih objekata i slično. Do tada, i dalje će tematski park biti otvoren vikendom, kada posetiocima pružamo kvalitetan program koji podrazumeva ne samo obilazak muzeja sa vodičem, već i radionice u kojima je posetiocima omogućeno da na trenutak osete život Kelta. Naravno, tu su i predstave i koncerti za decu – rekla je ona.

Radno vreme tematskog parka “Keltsko selo” je subotom i nedeljom od 9 do 21 čas, dok su radnim danima posete omoguće za organizovane grupe posetilaca uz prethodnu najavu.

IN Medija

Podeli na društvenim mrežama:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *