• Keltsko selo: i poglavica dobija kuću

  Obezbeđena su sredstva za izgradnju još dva objekta u okviru tematskog parka “Keltsko selo”, potvrdili su u Turističkoj organizaciji opštine Inđija. – Dobili smo podršku resornog ministarstva za izgradnju još dva objekta u okviru “Keltskog sela”. Jedan od njih će biti kuća poglavice sela, koja će biti autentična – kaže za IN Medija Slađana Sudar […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Keltsko selo: i poglavica dobija kuću

  Obezbeđena su sredstva za izgradnju još dva objekta u okviru tematskog parka “Keltsko selo”, potvrdili su u Turističkoj organizaciji opštine Inđija.

  Dobili smo podršku resornog ministarstva za izgradnju još dva objekta u okviru “Keltskog sela”. Jedan od njih će biti kuća poglavice sela, koja će biti autentična – kaže za IN Medija Slađana Sudar iz Turističke organizacije opštine Inđija.

  Prema njenim rečima, tematski park će biti otvoren do polovine oktobra, u zavisnosti od vremenskih prilika, a nakon toga će biti zatvoren za posetioce.

  To vreme ćemo iskoristiti za uređenje Keltskog sela, izgradnju novih objekata i slično. Do tada, i dalje će tematski park biti otvoren vikendom, kada posetiocima pružamo kvalitetan program koji podrazumeva ne samo obilazak muzeja sa vodičem, već i radionice u kojima je posetiocima omogućeno da na trenutak osete život Kelta. Naravno, tu su i predstave i koncerti za decu – rekla je ona.

  Radno vreme tematskog parka “Keltsko selo” je subotom i nedeljom od 9 do 21 čas, dok su radnim danima posete omoguće za organizovane grupe posetilaca uz prethodnu najavu.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  GG „Inđija i ti“ u akciji povodom Dana planete

  U susret današnjem Danu planete zemlje, preko 50 aktivista i aktivistkinja Grupe građana “Inđija i ti” u subotu 20. aprila očistilo je okolinu Jarkovačkog jezera i prikupilo 103 džaka […]

  Šta inđinčani očekuju od buduće vlasti

  Građani Inđije nakon lokalnih izbora, koji su zakazani za 2. jun, očekuju da naredna vlast reši probleme na koje su im građani ukazivali prethodnih godina. […]