• Kijanu Rivs sa bendom Dostar dolazi u Srbiju

  Proslavljeni glumac Kijanu Rivs, sa svojim bendom Dogstar u kom svira bas gitaru, prvo je potvrđeno ime Arsenal festa koji će biti održan od 27. do 29. juna u prostoru Kneževog arsenala u Kragujevcu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Kijanu Rivs sa bendom Dostar dolazi u Srbiju
  Foto: Youtube screenshot

  Dogstar, alternativni bend iz Los Anđelesa koji, osim Rivsa, čine pevač i gitarista Bret Domrouz i bubnjar Robert Mejlhaus, obnovio je prošle godine aktivnost posle pauze duge dve decenije, objavivši treći album „Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees“ za svoju nezavisnu izdavačku kuću „Dillon Street Records“.

  Prva dva izdanja, „Our Little Visionary“ i „Happy Ending“ datiraju iz 1996. odnosno, 2000. godine. Dogstar je oformljen 1991, a četiri godine kasnije napustio ih je originalni pevač i gitarista Greg Miler, te je njegovu ulogu preuzeo do tada prateći vokal Domrouz.

   Kijanu Rivs je u prvoj fazi rada benda bio holivudska zvezda u usponu, a sada mu se vraća kao jedan od najvećih svetskih glumaca u poslednjih tridesetak godina.

  Povodom povratka benda Dogstar na scenu, istakao je da mu je obnavljanje rada grupe bilo u mislima već duže vreme.

  Nedostajalo mi je naše zajedničko stvaranje pesama, koncerti… Sva trojica smo rekli – radićemo ovo, hajde da snimamo album. Za mene je Dogstar strast kojoj sam se s oduševljenjem vratio posle svih ovih godina. –  naveo je Rivs.

  Četrnaesto izdanje Arsenal festa okupiće 60 izvođača iz Srbije, regiona i sveta, na tri bine. Ove godine, festival će ponovo biti održan u punom kapacitetu, jer je završena obnova dimnjaka u prostoru Kneževog arsenala.

  Cena kompleta ulaznica za sva tri dana Arsenal Festa od petka 12. januara je 4.500 dinara, a promo cena VIP kompleta je 12.000 dinara.

  Ulaznice se mogu nabaviti preko sajta www.tickets.rs i na svim prodajnim mestima Tickets-a širom Srbije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Zanimljivosti