• Kineskoj kompaniji ugovor za izgradnju kanalizacije u Inđiji i Beški

  Danas je u Vladi Srbije potpisan Ugovor između Opštine Inđija, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije i kineske kompanije China Road and Bridge Corporation o izgradnji kanalizacione mreže u naseljenim mestima Inđija i Beška, vrednosti 15 miliona evra, saopštila je lokalna samouprava. U prisustvu ambasadorke Narodne Republike Кine Čen Bo i ministra Gorana Vesića, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Kineskoj kompaniji ugovor za izgradnju kanalizacije u Inđiji i Beški

  Danas je u Vladi Srbije potpisan Ugovor između Opštine Inđija, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije i kineske kompanije China Road and Bridge Corporation o izgradnji kanalizacione mreže u naseljenim mestima Inđija i Beška, vrednosti 15 miliona evra, saopštila je lokalna samouprava.

  U prisustvu ambasadorke Narodne Republike Кine Čen Bo i ministra Gorana Vesića, ugovor je u ime inđijske opštine potpisao šef kabineta predsednika opštine Inđija Nemanja Milojević.

  Ugovorom je predviđeno završetak kanalizacione mreže u Inđiji i kompletnog naselja Beška, odnosno izgradnja 36 kilometara nove mreže.

  Potpisivanjem ugovora, Inđija je uvrštena u drugu fazu projekta „Čista Srbija“ koju sprovodi Vlada Republike Srbije.

  Izvor i naslovna fotografija: Opština Inđija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija