• Klačar (Cesid): Najavu datuma izbora treba uzeti s rezervom, 4. mart je u ponedeljak

  Izvršni direktor Centra za slobodne izbore i demokratiju Bojan Klačar izjavio je da je primetna strategija svih u Srpskoj naprednoj stranci (SNS) da svakodnevno pričaju o izborima, ali da pri tom „ne kažu nijedan važan detalj“. Klačar je za današnji Blic rekao da vladajućoj stranci odgovara da daje podatke o izborima „na kašičicu“. – Vučić […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Klačar (Cesid): Najavu datuma izbora treba uzeti s rezervom, 4. mart je u ponedeljak

  Izvršni direktor Centra za slobodne izbore i demokratiju Bojan Klačar izjavio je da je primetna strategija svih u Srpskoj naprednoj stranci (SNS) da svakodnevno pričaju o izborima, ali da pri tom „ne kažu nijedan važan detalj“.

  Klačar je za današnji Blic rekao da vladajućoj stranci odgovara da daje podatke o izborima „na kašičicu“.

  Vučić u svakom nastupu priča o izborima, iz poslednjeg njegovog obraćanja može se zaključiti da smo blizu datuma s tim što i dalje treba imati rezervi. Na primer, 4. mart koji je Vučić naveo kao potencijalni datum izbora je ponedeljak. Možda izbori neće biti ni tad nego ranije, a možda i kasnije. I dalje ne znamo ni koji će se sve izbori održati. – rekao je Klačar.

  On je ocenio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne želi da u potpunosti izađe u susret zahtevima opozicije u vezi sa izborima, jer bi na taj način pokazao neku vrstu slabosti.

  Svakako će ispuniti deo zahteva opozicije kako bi i pred međunarodnom javnošću pokazao izvesnu dozu demokratije, ali će datum i nivo izbora koji će se održati odrediti u skladu sa interesima SNS-a. – zaključio je Klačar.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/lokalni-politicari-vec-u-kampanji/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vladimir Orlić postavljen za direktora BIA

  Savet za nacionalnu bezbednost je na današnjoj sednici dao saglasnost za imenovanje Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije […]