• Koalicija oko SPS predala listu za parlamentrane izbore

  Koalicija oko Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivice Dačića sinoć je predala Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) listu za predstojeće parlamentarne izbore sa više od 20.000 potpisa. Naziv liste je „Ivica Dačić premijer Srbije“, a koaliciju čine i Jedinstvena Srbije Dragana Markovića Palme i Zeleni Srbije Ivana Karića. – Sama činjenica da smo za jedan dan prikupili […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Koalicija oko SPS predala listu za parlamentrane izbore

  Koalicija oko Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivice Dačića sinoć je predala Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) listu za predstojeće parlamentarne izbore sa više od 20.000 potpisa.

  Naziv liste je „Ivica Dačić premijer Srbije“, a koaliciju čine i Jedinstvena Srbije Dragana Markovića Palme i Zeleni Srbije Ivana Karića.

  Sama činjenica da smo za jedan dan prikupili više od 20.000 potpisa govori o tome da smo pored SNS-a najorganizovanija politička stranka i koalicija. –  kazao je Dačić.

  Prema njegovim rečima, to govori  i da koalicija oko SPS ima sve predispozicije za dobar rezultat na izborima 17. decembra.

  Predaji liste prisustvovali su i Marković, Karić, neki od kandidata za narodne poslanike, kao i unuk Slobodana Miloševića, bivšeg predsednika Srbije, Marko Milošević.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Izbori 2024