Koalicija oko SPS predala listu za parlamentrane izbore

Koalicija oko Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivice Dačića sinoć je predala Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) listu za predstojeće parlamentarne izbore sa više od 20.000 potpisa. Naziv liste je „Ivica Dačić premijer Srbije“, a koaliciju čine i Jedinstvena Srbije Dragana Markovića Palme i Zeleni Srbije Ivana Karića. – Sama činjenica da smo za jedan dan prikupili […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Koalicija oko SPS predala listu za parlamentrane izbore

Koalicija oko Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivice Dačića sinoć je predala Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) listu za predstojeće parlamentarne izbore sa više od 20.000 potpisa.

Naziv liste je „Ivica Dačić premijer Srbije“, a koaliciju čine i Jedinstvena Srbije Dragana Markovića Palme i Zeleni Srbije Ivana Karića.

Sama činjenica da smo za jedan dan prikupili više od 20.000 potpisa govori o tome da smo pored SNS-a najorganizovanija politička stranka i koalicija. –  kazao je Dačić.

Prema njegovim rečima, to govori  i da koalicija oko SPS ima sve predispozicije za dobar rezultat na izborima 17. decembra.

Predaji liste prisustvovali su i Marković, Karić, neki od kandidata za narodne poslanike, kao i unuk Slobodana Miloševića, bivšeg predsednika Srbije, Marko Milošević.

 

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Izbori 2023

Milica Đurđević Stamenovski posetila Banstol

Nosilac liste „Nacionalno okupljanje“ Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Hram Blage Marije u naselju Banstol kod Inđije i rekla da će koalicija Zavetnika i Dveri voditi računa o krajiškim Srbima i uslovima u kojima žive.