• Kokanović: U Gornjim Nedeljicama pobedili Vučić i SNS

  Predsednik ekološkog udruženja „Ne damo Jadar“ Zlatko Kokanović izjavio je danas da su na svim biračkim mestima u 15 sela koja se nalaze u neposrednoj blizini gde je planirano otvaranje rudnika Rio Tinta, Aleksandar Vučić i lista Srpske napredne stranke (SNS) odneli ubedljivu pobedu, prenosi Beta. Kokanović je kazao agenciji Beta da su meštani masovno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Kokanović: U Gornjim Nedeljicama pobedili Vučić i SNS

  Predsednik ekološkog udruženja „Ne damo Jadar“ Zlatko Kokanović izjavio je danas da su na svim biračkim mestima u 15 sela koja se nalaze u neposrednoj blizini gde je planirano otvaranje rudnika Rio Tinta, Aleksandar Vučić i lista Srpske napredne stranke (SNS) odneli ubedljivu pobedu, prenosi Beta.

  Kokanović je kazao agenciji Beta da su meštani masovno glasali za predsedničkog kandidata Vučića i parlamentarnu listu SNS-a, jer su u proteklih mesec dana ministri Vlade Srbije u više navrata obilazili područje oko Gornjih Nedeljica i obećavali izgradnju puteva u dužini od 50 kilometara.

  – Meštani su poverovali u obećanja vlasti i na žalost nisu uzimali u obzir koliko je za vreme ove vlasti otežano bavljenje poljoprivrednom proizvodnjom zbog drastičnog skoka cena goriva, djubriva, stočne hrane. Takodje, mnogi meštani još nisu svesni da vlast nije definitivno odustala od otvaranja rudnika litijuma – ocenio je Kokanović.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija