• „Komedija zabune“ u velikoj sali Kulturnog centra Inđija

  Na pozorišnom repertoaru Kulturnog centra Inđija u sredu 19. aprila je predstava „Komedija zabune“. Radnja: Sredovečna gospođa i samohrana majka Olivera Živković je izašla na zakazani ljubavni sastanak. Međutim, njen ’’dejt’’ se ne pojavljuje. Poznata srpska glumica u penziji, živi sa svojom služavkom u svom velikom stanu u centru Beograda koji je izdala dvema studenkinjama. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Komedija zabune“ u velikoj sali Kulturnog centra Inđija
  Foto: IN Medija

  Na pozorišnom repertoaru Kulturnog centra Inđija u sredu 19. aprila je predstava „Komedija zabune“.

  Radnja:

  Sredovečna gospođa i samohrana majka Olivera Živković je izašla na zakazani ljubavni sastanak. Međutim, njen ’’dejt’’ se ne pojavljuje.

  Poznata srpska glumica u penziji, živi sa svojom služavkom u svom velikom stanu u centru Beograda koji je izdala dvema studenkinjama. Studentkinji slikarstva i studenjtkinji muzike. U želji da se povuče u seosku sredinu u svoju vikendicu, daje oglas za izdavanje celog stana. Кada i stanarke i služavka iz svojih potreba takođe daju oglase nastaje urnebesna komedija kada se zainteresovani muškarci jave na oglas i pojave u isto vreme.

  Tekst i režiju potpisuje Rade Vukotić, a igraju: Jelica Sretenović, Nataša Aksentijević, Milica Janketić, Кatarina Barjaktarević, Nemanja Janičić, Peđa Damnjanović, Saša Joksimović i Ognjen Drenjanin.

  Predstava je zakazana za 20 sati, u velikoj sali Kulturnog centra Inđija.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura