• Kon: Odlučeno je da se krene normalno u školu

  Predrag Kon epidemiolog i član Kriznog štaba izjavio je na televiziji Hepi, da je odlučeno da se u novu školsku godinu krene normalno, ali sa maskama. – Školska godina će normalno početi, ali sam zabrinut zbog toga što se malo dece vakciniše. I delta soj se spušta na dečiji uzrast – kazao je Kon i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Kon: Odlučeno je da se krene normalno u školu

  Predrag Kon epidemiolog i član Kriznog štaba izjavio je na televiziji Hepi, da je odlučeno da se u novu školsku godinu krene normalno, ali sa maskama.

  – Školska godina će normalno početi, ali sam zabrinut zbog toga što se malo dece vakciniše. I delta soj se spušta na dečiji uzrast – kazao je Kon i dodao da delta soj cirkuliše i da je izvesna pojava ovog soja i u školama.

  Epidemiolog i član Kriznog štaba apelovao je da se deca starija od 12 godina vakcinišu, jer je „Fajzer vakcina registrovana i prikladna za decu“.

  – Školska godina će početi normalno, ali me brine što se malo dece vakciniše. Delta soj se spušta na dečiji uzrast – napominje Kon.

  Potsetimo da se ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvja Branko Ružić sastao sa predstavnicima sindikata 18. avgusta.

  Na tom sastanku zaključeno je da će konačna odluka o tome kako će škole raditi od 1. septembra biti doneta nakon sednice Kriznog štaba.

  Unija sindikata prosvetnih radnika je obavestila da je ministar Ružić izneo stav da se zalaže da školska godina počne normalno i da časovi traju 45 minuta.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Za vikend promocija programa InfinitUm

  U subotu 22. juna održava se promocija InfinitUm u Oplenačkoj 33d u Beogradu. InfinitUm je program intelektualnog, socijalnog i emocionalnog razvoja dece. […]