• Koncert Radeta Šerbedžije u Beogradu

  Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor bend će u petak 17. juna od 20 sati u Botaničkoj bašti po drugi put održati koncert u ovom prostoru, uz specijalno iznenađenje za publiku. Na koncertu će kao specijalni gosti nastupiti i Nina Savić sa ćerkama Jovanom (17) i Katarinom (12), koje je Šerbedžija, šetajući Skadarlijom, čuo kako sviraju […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Koncert Radeta Šerbedžije u Beogradu

  Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor bend će u petak 17. juna od 20 sati u Botaničkoj bašti po drugi put održati koncert u ovom prostoru, uz specijalno iznenađenje za publiku.

  Na koncertu će kao specijalni gosti nastupiti i Nina Savić sa ćerkama Jovanom (17) i Katarinom (12), koje je Šerbedžija, šetajući Skadarlijom, čuo kako sviraju i pevaju francuske šansone i oduševljen njihovim izvođenjem pozvao ih da gostuju na njegovom koncertu.

  Foto: Botanička bašta 2021.godina

  Na koncertu „Ne okreći se sine“, koji nosi naziv po njegovom poslednjem albumu, Šerbedžija će izvoditi svoje velike hitove poput “Barbara”, “Protuletje se otpira”, “Meni se dušo od tebe ne rastaje”, “Ni u tvome srcu”, “Poleti ptico”, “Povratak ratnika”, “Tvoje nježne godine”, “Ne daj se Ines”, “Filipa Kljajića 32”, ali i nezaboravne pesme Arsena Dedića, Kemala Montena, Džonija Štulića, Miše Kovača i drugih kolega sa kojima je sarađivao.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  „Ožalošćena porodica“ u KC Inđija

  Nušićeva „Ožalošćena porodica“ u izvođenju Kreativnog centra „Artelje“ iz Inđije je na repertoaru Kulturnog centra u nedelju 18. februara od 20 sati. Karte su u prodaji od 10. februara […]