Koncerti bendova Alitor i Quasarborn

Categories Muzika, NOVOPosted on

Domaći metal sastavi Alitor i Quasarborn će ovog vikenda nastupati u Pančevu i Užicu.
Sastavi koji već dugi niz godina zajedno sviraju i imaju duboko razvijenu saradnju, nastavljaju svoju seriju koncerata po Srbiji.

Prvi koncert zakazan je za petak, 15.oktobra, uz podršku mladog i perspektivnog thrash metal sastava iz Beograda Chemical Tomb, bendovi Alitor i Quasarborn nastupiće u jednom od najboljih koncertnih prostora u Srbiji – Apolo Dvorani u Pančevu.

U subotu 16. oktobra , sastavi će uz podršku benda Dead Men’s Bells, novog benda iz Užica, nastupiti u Gradskom Kulutrnom Centru Užice.

Alitor je prošle godine objavio svoj drugi album pod nazivom „II“, i ovi koncerti se mogu posmatrati kao poslednji u okviru promocije ovog albuma, budući da sastav 29. oktobra izbacuje novi EP pod nazivom „Spoznaja“. Ovo je prvo izdanje benda na srpskom jeziku, a posetioci koncerata u Pančevu i Užicu će možda premijerno čuti neku od novih pesama.

Quasarborn je takođe objavio u 2020. godini album pod nazivom „A Pill Hard To Swallow“, koji je zabeležio sjajne kritike i prijem od strane domaće publike. Predstojeći koncerti se održavaju u okviru promocije aktuelnog izdanja.

Cena ulaznice je 300 dinara, a oba koncerta počinju od 20 sati.

IN Medija

Podeli na društvenim mrežama:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *