• Koncerti bendova Alitor i Quasarborn

  Domaći metal sastavi Alitor i Quasarborn će ovog vikenda nastupati u Pančevu i Užicu.Sastavi koji već dugi niz godina zajedno sviraju i imaju duboko razvijenu saradnju, nastavljaju svoju seriju koncerata po Srbiji. Prvi koncert zakazan je za petak, 15.oktobra, uz podršku mladog i perspektivnog thrash metal sastava iz Beograda Chemical Tomb, bendovi Alitor i Quasarborn […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Koncerti bendova Alitor i Quasarborn

  Domaći metal sastavi Alitor i Quasarborn će ovog vikenda nastupati u Pančevu i Užicu.
  Sastavi koji već dugi niz godina zajedno sviraju i imaju duboko razvijenu saradnju, nastavljaju svoju seriju koncerata po Srbiji.

  Prvi koncert zakazan je za petak, 15.oktobra, uz podršku mladog i perspektivnog thrash metal sastava iz Beograda Chemical Tomb, bendovi Alitor i Quasarborn nastupiće u jednom od najboljih koncertnih prostora u Srbiji – Apolo Dvorani u Pančevu.

  U subotu 16. oktobra , sastavi će uz podršku benda Dead Men’s Bells, novog benda iz Užica, nastupiti u Gradskom Kulutrnom Centru Užice.

  Alitor je prošle godine objavio svoj drugi album pod nazivom „II“, i ovi koncerti se mogu posmatrati kao poslednji u okviru promocije ovog albuma, budući da sastav 29. oktobra izbacuje novi EP pod nazivom „Spoznaja“. Ovo je prvo izdanje benda na srpskom jeziku, a posetioci koncerata u Pančevu i Užicu će možda premijerno čuti neku od novih pesama.

  Quasarborn je takođe objavio u 2020. godini album pod nazivom „A Pill Hard To Swallow“, koji je zabeležio sjajne kritike i prijem od strane domaće publike. Predstojeći koncerti se održavaju u okviru promocije aktuelnog izdanja.

  Cena ulaznice je 300 dinara, a oba koncerta počinju od 20 sati.

  Naslovna fotografija: Milan Šurbatović
  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika

  Novogodišnji bazar u Beški

  I ovog vikenda u Beški, u parku Danice Jovanović moći ćete da uživate u dobroj muzici i ukusnoj […]

  53 godine od smrti Dženis Džoplin

  Dženis Lin Džoplin rođena je 19. januara 1943. u gradiću Port Artur u Teksasu, a umrla je u hotelskoj sobi u Los Anđelesu od posledica predoziranja heroinom 4. oktobra 1970. Imala je 27 godina. […]