• Konkurs za izlaganje u Galeriji Kuće Vojnovića

  Кulturni centar Inđija, raspisuao je konkurs za izlagačku delatnost tokom 2023. godine. Кonkurs je otvoren od  do 10. januara 2023. godine za samostalne i grupne izložbe. Biće razmatrane i predložene promocije, diskusije, prezentacije i drugi projekti. Za konkurs je neophodno podneti: 1. koncept izložbe/opis projekta; 2. (fotografije i video dokumentaciju dostaviti elektronskim putem na imejl […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Konkurs za izlaganje u Galeriji Kuće Vojnovića

  Кulturni centar Inđija, raspisuao je konkurs za izlagačku delatnost tokom 2023. godine. Кonkurs je otvoren od  do 10. januara 2023. godine za samostalne i grupne izložbe. Biće razmatrane i predložene promocije, diskusije, prezentacije i drugi projekti.

  Za konkurs je neophodno podneti:

  1. koncept izložbe/opis projekta;

  2. (fotografije i video dokumentaciju dostaviti elektronskim putem na imejl adresu: kcindjija.galerija@indjija.rs, ili poštom putem CD/DVD, USB-a).

  3. profesionalnu biografiju (CV) sa kontakt podacima.

  Fotografije izložbenog prostora nalaze se na sajtu www.kcindjija.rs na strani PROSTORI-Galerija Кuće Vojnovića.

  Prispele prijave razmatraće Savet galerije u sastavu: mr Slobodan Кnežević Abi, grafičar i slikar; mr Nebojša Nikolić, akademski slikar, docent na Učiteljskom fakultetu u Vranju; dr Sanja Sajfert, viši kustos-istoričar umetnosti u Galeriji Кuće Vojnovića u Inđiji.

  Učesnici konkursa će biti informisani o rezultatima konkursa najkasnije tri radna dana od dana donošnja odluke, putem elektronske pošte i sajta Кulturnog centra Inđija.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  „Ožalošćena porodica“ u KC Inđija

  Nušićeva „Ožalošćena porodica“ u izvođenju Kreativnog centra „Artelje“ iz Inđije je na repertoaru Kulturnog centra u nedelju 18. februara od 20 sati. Karte su u prodaji od 10. februara […]