• Kovid propusnice potrebne od 20 sati

  Od danas kovid propusnice za boravak u ugostiteljskim objektima, kladionicama, kockarnicama važe od 20 sati, dok su odlukom Kriznog štaba đaci na pruženom jesenjem raspustu od 8. do 12. novembra. Ko od gostiju ne bude poštovao odluku o važenju kovid propusnica od 20 sati, umesto kao do sada od 22 časa, moraće da plati kaznu. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Kovid propusnice potrebne od 20 sati

  Od danas kovid propusnice za boravak u ugostiteljskim objektima, kladionicama, kockarnicama važe od 20 sati, dok su odlukom Kriznog štaba đaci na pruženom jesenjem raspustu od 8. do 12. novembra.

  Ko od gostiju ne bude poštovao odluku o važenju kovid propusnica od 20 sati, umesto kao do sada od 22 časa, moraće da plati kaznu. Ugostitelji će moći da rade bez ograničenja, a propusnice će važiti od 20 sati do zatvaranja lokala.

  Podsetimo, nakon uvođenja kovid propusnica i najave kažnjavanja za nepoštovanje Odluke Vlade Republike Srbije, svi kafići u Inđiji u 22 sata 25. oktobra zatvorili su svoja vrata.

  Za dodatno objašnjenje gostima nije bilo potrebe jer su gosti sami već u petnaest minuta do 22 sata napuštali kafiće, da bi već u 22 sata osoblje zatvaralo lokale. Svi kao jedan, mali, veliki, posećeni ili ne, Inđijski ugostitelji su odlučili da solidarno prekinu rad da bi izbegli,, kako kažu, neprijatnosti.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija