• Krčedin: Izgradnja bunara počinje u februaru

  Izgradnja bunara B5 u Krčedinu obećana je meštanima ovog sela krajem jula prošle godine, a rok za završetak radova naveden je oktobar 2022. godine. Kako je ranije pisala IN Medija, direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Dragoljub Trifunović nije za naš portal odgovorio kada će radovi otpočeti. Međutim, lokalna samouprava se oglasila na svom zvaničnom sajtu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Krčedin: Izgradnja bunara počinje u februaru

  Izgradnja bunara B5 u Krčedinu obećana je meštanima ovog sela krajem jula prošle godine, a rok za završetak radova naveden je oktobar 2022. godine.

  Kako je ranije pisala IN Medija, direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Dragoljub Trifunović nije za naš portal odgovorio kada će radovi otpočeti. Međutim, lokalna samouprava se oglasila na svom zvaničnom sajtu gde je navedeno da je izgradnja novog bunara u Krčedinu planirana za februar.

  Kako se navodi, nakon izrade projektne dokumentacije i dobijanja građevinske dozvole, raspisana je javna nabavka za izgradnju novog bunara B5 u Krčedinu. Posao potpisivanja ugovora sa najpovoljnije ponuđačem očekuje se u drugoj polovini januara a početkom narednog meseca, u februaru, počinju radovi.

  Lokalna samouprava je saopštila da su u budžetu za 2023. godinu izdvojena sredstva za projekat spajanja krčedinskog vodovoda sa Novim Karlovcima, kako bi se Krčedin dodatno obezbedio sa inđijskog izvorišta u potencijalno kritičnim situacijama.

  IN Medija

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/krcedin-gde-je-bunar-obecan-za-kraj-oktobra/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika