• Krčedinci opet bez vode i objašnjenja

  Mesna zajednica Krčedin je na svom Fejsbuk nalogu obavestila meštane o prekidu vodosnabdevanja u periodu od 7 do 17 sati ali nakon isteka predviđenog vremena niko se nije oglasio o razlozima i eventualnim terminima kada će voda doći.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Krčedinci opet bez vode i objašnjenja

  Najavljena obustava vodosnabdevanja u Krčedinu u intervaluza danas od 7 do 17 sati produžena je zbog niza tehničkih problema na samom terenu, potvrđuju za IN Medija dežurne službe JKP Vodovod i kanalizacija. Planirano izvođenje radova produženo je zbog nestanaka struje u toku danađnjeg dana što je dolazak vode u Krčedin produžilo za dva sata. Meštani tvrde da ih niko nije obavestio zašto voda ne dolazi.

  Za danas najavlljena obustava vodosnabdevanja za celo mesto Krčedin produžena je zbog niza tehničkih problema na samom terenu, kažu za IN Medija dežurne službe JKP „Vodovod i Kanalizacija“. Radovi na popravci pumpe na izvorištu u Krčedinu koja je crkla bio je i povod da za čišćenje stanice od mulja i taloga, kažu u ovom preduzeću, međutim u toku radova nestajalo je struje čak četiri puta što je dovelo do kašnjenja u završetku radova.

  Meštani ovog sela kažu za IN Medija da je prekid vodosnabdevanja i izvođenje radova najavljeno ali o produžetku vremena niko ih nije obavestio. Vođeni prethodnim iskustvima ignorisanja problema sa vodosnabdevanjem odgovor su potražili od IN Medija jer, kako kažu, na Mesnu zajednicu se ne mogu osloniti a naročito ne na JKP „Vodovod i kanalizacija“.

  Razlog nepoverenja leži u činjenici da je ovo sremsko mesto tokom leta 2022. godine čak dva meseca bilo bez vode i bez informacije o razlozima restrikcija i bilo kakve reakcije lokalne samouprave. Nezainteresovanost lokalnih vlasti išla je do te mere da meštanima pored dvomesečnih restrikcija nije bila obezbeđena ni cisterna sapijaćom vodom. Tek nakon protesta meštana i blokade puteva lokalna samouprava se pozabavila problemom dvomesečne nestašice vode.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija