• Кrivična prijava zbog zloupotrebe grba Opštine Inđija i širenja dezinformacija

  Opština Inđija podneće sutra policijskom odeljenju za visokotehnološki kriminal krivičnu prijavu protiv NN lica zbog zloupotrebe grba i institucije Opštine Inđija, kao i širenje dezinformacija i panike, saopštila je lokalna samouprava. Kako se u saopštenju navodi, društvenim mrežama počela je da kruži informacija, u potpisu predsednika opštine i sa grbom Opštine Inđija, da je na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Кrivična prijava zbog zloupotrebe grba Opštine Inđija i širenja dezinformacija

  Opština Inđija podneće sutra policijskom odeljenju za visokotehnološki kriminal krivičnu prijavu protiv NN lica zbog zloupotrebe grba i institucije Opštine Inđija, kao i širenje dezinformacija i panike, saopštila je lokalna samouprava.

  Kako se u saopštenju navodi, društvenim mrežama počela je da kruži informacija, u potpisu predsednika opštine i sa grbom Opštine Inđija, da je na teritoriji opštine primećen crni panter, te da se uvodi zabrana kretanja od 20 časova do 6 časova ujutru.

  Neslane šale ili namerna zloupotreba grba i institucije Opštine Inđija kao i širenje lažnih vesti i panike među stanovništvom ne može i ne sme biti predmet za zabavu neodgovornih pojedinaca.– kaže se u saopštenju.

  Svaku sličnu neodgovornu aktivnost pojedinaca ili grupa prijavljivaćemo nadležnim organima, kako sada tako i u buduće, navedeno je u saopštenju lokalne samouprave.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lokalna SNS vlast opet napada novinare IN Medija

  Lokalna vlast reagujući na tekst našeg portala u kom se navodi da se od 11. marta niko nije obratio Sistemu 48, uputila je saopštenje u kom optužuje IN Medija da je „primer manipulacije […]