Кrivična prijava zbog zloupotrebe grba Opštine Inđija i širenja dezinformacija

Opština Inđija podneće sutra policijskom odeljenju za visokotehnološki kriminal krivičnu prijavu protiv NN lica zbog zloupotrebe grba i institucije Opštine Inđija, kao i širenje dezinformacija i panike, saopštila je lokalna samouprava. Kako se u saopštenju navodi, društvenim mrežama počela je da kruži informacija, u potpisu predsednika opštine i sa grbom Opštine Inđija, da je na […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Кrivična prijava zbog zloupotrebe grba Opštine Inđija i širenja dezinformacija

Opština Inđija podneće sutra policijskom odeljenju za visokotehnološki kriminal krivičnu prijavu protiv NN lica zbog zloupotrebe grba i institucije Opštine Inđija, kao i širenje dezinformacija i panike, saopštila je lokalna samouprava.

Kako se u saopštenju navodi, društvenim mrežama počela je da kruži informacija, u potpisu predsednika opštine i sa grbom Opštine Inđija, da je na teritoriji opštine primećen crni panter, te da se uvodi zabrana kretanja od 20 časova do 6 časova ujutru.

Neslane šale ili namerna zloupotreba grba i institucije Opštine Inđija kao i širenje lažnih vesti i panike među stanovništvom ne može i ne sme biti predmet za zabavu neodgovornih pojedinaca.– kaže se u saopštenju.

Svaku sličnu neodgovornu aktivnost pojedinaca ili grupa prijavljivaćemo nadležnim organima, kako sada tako i u buduće, navedeno je u saopštenju lokalne samouprave.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Ljubinković (DS): U Inđiji ne postoji sloboda mišljenja

Poverenik opštinskog odbora Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković kaže za IN Medija da je odbijanje nadležnih iz Kulturnog centra da se ustupi termin za tribinu inicijative ProGlas jasan pokazatelj da sloboda mišljenja u Inđiji ne postoji.

GrađanIN: Obrazloženje direktorice KC-a vređa inteligenciju građana

Nakon što su predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ prvo dobili ponuđene termine za tribinu „ProGlas“ a nakon toga ih je direktorica te ustanove Ružica Jovanović šturo obavestila da termina ipak nema jer su u toku radovi, reagovao je pokret GrađanIN.

Ružica Jovanović: Vukas nije apdejtovan, sala za „Proglas“ ne može farbamo luk bine

Ružica Jovanović je u obrazloženju odbijanja iznajmljivanja sale Kulturnog centra za tribinu inicijative „Proglas“ navela da programski dokumentarista Vladimir Vukas nije ažuriran sa podacima. Jovanovićeva u daljem tekstu obrazlaganja navodi osim zakasnelog apdejta dokumentariste, razlog nemogućnosti održavanja tribine „farbanje luka bine“.