• Kultna igrica odlazi sa „Plej“ stora, vreme je za penziju

  Prva „Angry Birds“ igra predstavljena je sada već davne 2009. godine, ali je za 23. februar zakazan odlazak u penziju i uklanjanje sa Guglove „Plej“ prodavnice, prenosi nova.rs. „Rovie Entertainment“, kompanija koja je razvila igru objavila je na Tviteru da će prekosutra ukloniti ovu igru sa stora. Istovremeno, ova igra će na „App Store“ biti […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Kultna igrica odlazi sa „Plej“ stora, vreme je za penziju

  Prva „Angry Birds“ igra predstavljena je sada već davne 2009. godine, ali je za 23. februar zakazan odlazak u penziju i uklanjanje sa Guglove „Plej“ prodavnice, prenosi nova.rs.

  „Rovie Entertainment“, kompanija koja je razvila igru objavila je na Tviteru da će prekosutra ukloniti ovu igru sa stora. Istovremeno, ova igra će na „App Store“ biti preimenovana u „Red’s First Flight“, dok se ne odluči šta će biti sa njom i na ovoj platformi.

  Ukoliko je imate instaliranu, ona će ostati potpuno funkcionalna i nakon što bude uklonjena sa Play Store. U prevodu, ukoliko volite klasičnu Angry Birds igru, možda biste želeli da je instalirate i uverite se da je u ispravnom stanju pre 23. februara.

  Rovio je rekao da je igra skinuta sa liste zbog uticaja na njihov portfolio igara, uključujući Angry Birds 2, Angry Birds Dream Blast, Angry Birds Friends, Angry Birds Journey, Angry Birds Reloaded i Angry Birds Minecraft.

  Ukoliko postoji neko ko nikada nije probao Angry Birds, koja odnedavno nije besplatna i kod nas košta 149 dinara, možda je pravo vreme da je preuzmete i probate sa Google Play Store ili Apple App Store, ukoliko ovu igru igrate na iPhone ili iPad uređajima.

  Izvor: nova.rs
  IN Medija

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/facebook-i-instagram-uvode-pretplatu/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije TEHNOLOGIJA