• „Lasta“ A.D: Nismo u stečaju, problem izostanka prevoza i neizdavanja markica je tehničke prirode

  Dvadesetoro školaraca iz Krčedina prvi dan škole nije moglo da ode na nastavu u Novi Sad jer je prevoznik Lasta odbila da im izda mesečne karte a zatim nije stigao đački autobus istog prevoznika. Roditeljima je na autobuskoj stanici rečeno da je „Lasta“ A.D u stečaju i da nema mesečnih karata, dok za IN Medija […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Lasta“ A.D: Nismo u stečaju, problem izostanka prevoza i neizdavanja markica je tehničke prirode

  Dvadesetoro školaraca iz Krčedina prvi dan škole nije moglo da ode na nastavu u Novi Sad jer je prevoznik Lasta odbila da im izda mesečne karte a zatim nije stigao đački autobus istog prevoznika. Roditeljima je na autobuskoj stanici rečeno da je „Lasta“ A.D u stečaju i da nema mesečnih karata, dok za IN Medija Melina Jerotijević iz službe marketinga ovog preduzeća kaže da su u pitanju neistine.

  Roditelji čija deca putuju u Novi Sad juče je na autobuskoj stanici rečeno da „mesečne markice ne izdaju jer je Lasta u stečaju“. Samo par sati kasnije roditelji su se susreli sa novim problemom, nedolaskom autobusa za Novi Sad, koji po redu vožnje iz Krčedina kreće u 6:30 sati.

  Deca nisu imala mogućnost da odu prvog dana u đkolu a roditelji su pokušali da pronađu dugoročnije rešenje putovanja dece za Novi Sad.

  -Preostao nam je samo voz, ali i tu ima problem. Pruga odnosno stanica se nalazi između Beške i Čortanovaca, tako da mim iz Krčedina imamo problem prevoza dece do stanica. Ne samo mi, taj isti problem imaju i Beška i Čortanovci. Sa tom razlikom što je njima stanica udaljena 4 kilometra a nama tri puta toliko.- kaže jedna majka za IN Medija.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/od-septembra-moguce-resenje-za-prevoz-putnika-do-zeleznicke-stanice-beska-i-cortanovci/

  Iz saobraćajnog preduzeća „Lasta” A.D za IN Medija kažu da ovo preduzeće nije u stečaju I da ta informacija “ko god da ju je plasirao” nije tačna.

  -Nemoguće je da jedno takvo preduzeće sa tolikom tradicijom ode u stečaj preko noći I da o tome izvesti javnost neko ko prodaje karte. Lasta nije u stečaju, informacija nije tačna. – kazala je za naš portal Melina Jerotijević iz službe marketinga “Lasta” A.D

  Ona je objasnila da autobus koji je po redu vožnje iz Krčedina za Novi Sad trebao krenuti u 6:30 sati, izotao sa polaskom iz tehničkih razloga a da su se svi ostali polasci normalno odvijali. Autobus kojim putuju đaci, saobraćaće neometano po redu vožnje, I prema tvrdnjama Jerotijević, nema potrebe za brigu.

  -Autobus iz Krčedina za Novi Sad će saobraćti prema utvrđenom redu vožnje, što se tiče mesečnih karata one nisu izdavane jer nisu isporučene Inđiji. Inače, deca koja imaju markicu odnosno mesečnu kartu iz juna ove godine, sa njom mogu da putuju do 8. septembra, neometano. Do tada će biti izdate nove mesečne karte tako da roditelji i deca ne brinu. – tvrdi Meline Jerotijević.

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI