• „Lasta“ obećala da će poboljšati stanje gradskog prevoza

  Na sastanku posvećenom problemu funkcionisanja javnog gradskog prevoza predstavnici iz saobraćajnog preduzeća „Lasta“ obećali su da će poboljšati stanje gradskog prevoza, navodi lokalna samouprava. Iz lokalne samouprave napominju da su predstavnici AD Lasta na sastanku saopštili da je jedno novo vozilo već „ubačeno“ u sistem a sutra, tvrde, stiže još jedno. Predsednik opštine Vladimir Gak […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Lasta“ obećala da će poboljšati stanje gradskog prevoza

  Na sastanku posvećenom problemu funkcionisanja javnog gradskog prevoza predstavnici iz saobraćajnog preduzeća „Lasta“ obećali su da će poboljšati stanje gradskog prevoza, navodi lokalna samouprava.

  Iz lokalne samouprave napominju da su predstavnici AD Lasta na sastanku saopštili da je jedno novo vozilo već „ubačeno“ u sistem a sutra, tvrde, stiže još jedno.

  Predsednik opštine Vladimir Gak je nakon sastanka izjavio da opština u ovom slučaju nema nikakvu vrstu odgovornosti ali da je ipak učinjeno sve kako bi problem bio prevaziđen.

  Ono što će opština sledeće uraditi, kaže Gak, je uvođenje „strožijih kriterijuma“ prilikom odabira prevoznika na svojoj teritoriji.

  .- Za sledeću javnu nabavku ćemo zahtevati strožije kriterijume vezano za autobuse. Pre svega se odnosi na starost autobusa, do sada nam je bio uslov pet ili šest autobusa starosti do godinu dana, povećaćemo to sigurno na osam i taj autobus se neće kvariti. Nije realno da se autobus, star godinu dana kvari u toku te godine. Kada podignemo taj nivo, neka uslove ispuni ko može da ispuni.– kazao je Gak.

  Na današnjem sastanku su ispred „Laste“ prisustvovali generalni direktor Vladan Sekulić, izvršni direktor za saobraćaj Mladen Lazarević i rukovodilac PO Srem Zoran Tomašević dok su ispred Opštine Inđija, pored Vladimira Gaka, bili prisutni i predstavnici Saveta mesnih zajednica.

  M.B. (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/nakon-godinu-i-po-dana-gak-zakljucio-da-je-lasta-presla-sve-granice/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika