Lažne dojave o podmetnutim bombama

Brzom intervencijom policijskih službenika i kontrolom prostorija škola ispostavilo se da je informacija o postavljanju bombe lažna, saopštila je opštinska uprava. Kako se navodi u sopštenju, Opština Inđija će u saradnji sa svim relevantnim državnim organima nastaviti da preduzima sve neophodne aktivnosti u cilju poboljšanja bezbednosti dece i uslova njihovog školovanja. Podsetimo da je roditeljima […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Lažne dojave o podmetnutim bombama

Brzom intervencijom policijskih službenika i kontrolom prostorija škola ispostavilo se da je informacija o postavljanju bombe lažna, saopštila je opštinska uprava.

Kako se navodi u sopštenju, Opština Inđija će u saradnji sa svim relevantnim državnim organima nastaviti da preduzima sve neophodne aktivnosti u cilju poboljšanja bezbednosti dece i uslova njihovog školovanja.

Vladimir Gak, predsedik opštine Inđija

Podsetimo da je roditeljima u Inđiji od učitelja i nastavnika stigla upozoravajuća poruka da ne šalju decu u školu. Roditeljima je ova poruka stigla pola sata pred prepodnevnu smenu. Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak za IN Medija kaže da je dojava o podmetnutim bombama stigla rano jutros.

Jutros u 5:28 stigla je dojava o postavljanju bombi mejlom u sve škole osim u Ljukovu i Jarkovcima – kazao je Gak.

Kako navodi opštinska uprava u svom saopštenju, “nažalost, i naša deca su uvučena u vrtlog svetskih dešavanja koja nemaju apsolutno nikakve veze sa obrazovanjem, niti mališani imaju uticaja na tok istih.

Opština Inđija će u saradnji sa svim relevantnim državnim organima nastaviti da preduzima sve neophodne aktivnosti u cilju poboljšanja bezbednosti dece i uslova njihovog školovanja, saopštila je opštinska uprava.

IN Medija

Pročitaj još:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/dojave-o-postavljenim-bombama-u-indjijskim-skolama/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Ljubinković (DS): U Inđiji ne postoji sloboda mišljenja

Poverenik opštinskog odbora Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković kaže za IN Medija da je odbijanje nadležnih iz Kulturnog centra da se ustupi termin za tribinu inicijative ProGlas jasan pokazatelj da sloboda mišljenja u Inđiji ne postoji.

GrađanIN: Obrazloženje direktorice KC-a vređa inteligenciju građana

Nakon što su predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ prvo dobili ponuđene termine za tribinu „ProGlas“ a nakon toga ih je direktorica te ustanove Ružica Jovanović šturo obavestila da termina ipak nema jer su u toku radovi, reagovao je pokret GrađanIN.

Ružica Jovanović: Vukas nije apdejtovan, sala za „Proglas“ ne može farbamo luk bine

Ružica Jovanović je u obrazloženju odbijanja iznajmljivanja sale Kulturnog centra za tribinu inicijative „Proglas“ navela da programski dokumentarista Vladimir Vukas nije ažuriran sa podacima. Jovanovićeva u daljem tekstu obrazlaganja navodi osim zakasnelog apdejta dokumentariste, razlog nemogućnosti održavanja tribine „farbanje luka bine“.