• Lažne dojave o podmetnutim bombama

  Brzom intervencijom policijskih službenika i kontrolom prostorija škola ispostavilo se da je informacija o postavljanju bombe lažna, saopštila je opštinska uprava. Kako se navodi u sopštenju, Opština Inđija će u saradnji sa svim relevantnim državnim organima nastaviti da preduzima sve neophodne aktivnosti u cilju poboljšanja bezbednosti dece i uslova njihovog školovanja. Podsetimo da je roditeljima […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Lažne dojave o podmetnutim bombama

  Brzom intervencijom policijskih službenika i kontrolom prostorija škola ispostavilo se da je informacija o postavljanju bombe lažna, saopštila je opštinska uprava.

  Kako se navodi u sopštenju, Opština Inđija će u saradnji sa svim relevantnim državnim organima nastaviti da preduzima sve neophodne aktivnosti u cilju poboljšanja bezbednosti dece i uslova njihovog školovanja.

  Vladimir Gak, predsedik opštine Inđija

  Podsetimo da je roditeljima u Inđiji od učitelja i nastavnika stigla upozoravajuća poruka da ne šalju decu u školu. Roditeljima je ova poruka stigla pola sata pred prepodnevnu smenu. Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak za IN Medija kaže da je dojava o podmetnutim bombama stigla rano jutros.

  Jutros u 5:28 stigla je dojava o postavljanju bombi mejlom u sve škole osim u Ljukovu i Jarkovcima – kazao je Gak.

  Kako navodi opštinska uprava u svom saopštenju, “nažalost, i naša deca su uvučena u vrtlog svetskih dešavanja koja nemaju apsolutno nikakve veze sa obrazovanjem, niti mališani imaju uticaja na tok istih.

  Opština Inđija će u saradnji sa svim relevantnim državnim organima nastaviti da preduzima sve neophodne aktivnosti u cilju poboljšanja bezbednosti dece i uslova njihovog školovanja, saopštila je opštinska uprava.

  IN Medija

  Pročitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/dojave-o-postavljenim-bombama-u-indjijskim-skolama/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]