• Lemajić: Kasni isporuka betonskih kanti zato nisu postavljene

  Najavljena zamena i postavka novih betonskih kanti za smeće u Inđiji, trebala je da bude završena do 14. marta, ali nije. Nedostajuće kante na lokacijama sa velikom frekfencijom prolaznika, kao što su autobuska stajališta i centralne ulice Inđije, biće postavljenje u toku ove nedelje obećava direktor JKP „Komunalac“ Dušan Lemajić. Obećanje koje je dato 7. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Lemajić: Kasni isporuka betonskih kanti zato nisu postavljene

  Najavljena zamena i postavka novih betonskih kanti za smeće u Inđiji, trebala je da bude završena do 14. marta, ali nije. Nedostajuće kante na lokacijama sa velikom frekfencijom prolaznika, kao što su autobuska stajališta i centralne ulice Inđije, biće postavljenje u toku ove nedelje obećava direktor JKP „Komunalac“ Dušan Lemajić.

  Obećanje koje je dato 7. marta nije ispunjeno, ali prema rečima direktora ovog komunalnog preduzeća postoji opravdan razlog zašto su građani Inđije doživeli ovo neispunjavanje kao obmanu.

  Isporuka novih betonskih kanti kasni, dobili smo obećenje da će isporuka biti 17. marta i postavka će krenuti čim dobijemo neručenu robu. Reparirane kante i klupe smo u toku ove nedelje postavili – obrazložio je Dušan Lemajić za IN Medija.

  Nezadovoljnim građanima Inđije, vezano za kante na javnim mestima „pridružili“ su se i meštani okolnih naseljenih mesta Opštine Inđija koji zahtevaju da im se omoguće klupe na autobuskim stajalištima kao i kante za odlaganje smeća. Prema tvrdnjama meštana iz okolnih mesta, stariji ljudi koji većinom koriste javni prevoz nemaju gde da sednu dok čekaju autobus, kisnu ili im je leti prevruće, i uz to su okruženi smećem jer nedostaju kante.

  Predsednik opštine Vladimir Gak je najavio zamenu autobuskih stajališta jer su ova novopostavljena „skrnava“ ali o postavljanju kanti za smeće oko istih nije bilo reči. Inđija je finansirala zamenu autobuskih stajališta 2019. godine, međutim i ove godine je najavljena zamena već zamenjenih stajališta koja će biti plaćena iz budžeta. U najavljenoj „zameni autobuskih stajališta“ nije navedeno kako bi ona trebala da izgledaju i šta bi trebala da sadrže. Obezbeđivanje kanti za odlaganje smeća i postavka istih i pored autobuskih stajališta, je prema rečima direktora JKP „Komunalac“, u nadležnosti tog preduzeća.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija