• Let 3 ponovo šokirao nastupom! Sada su i favorit publike za pobedu!

  Grupa Let 3 nastupila je sinoć u zagrebačkom Domu sportova i u skladu sa reputacijom grupe koja je kontroverzna i pomera granice kontrovetrznih – ponovo je potpuno šokirala publiku. Hrvatski predstavnici na Evrosongu, poznati po čestim nastupima sa malo ili nimalo odeće, iznenadili su zagrebačku publiku pojavivši se na bini – u odelima. Ipak, Pesmu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Let 3 ponovo šokirao nastupom! Sada su i favorit publike za pobedu!

  Grupa Let 3 nastupila je sinoć u zagrebačkom Domu sportova i u skladu sa reputacijom grupe koja je kontroverzna i pomera granice kontrovetrznih – ponovo je potpuno šokirala publiku.

  Hrvatski predstavnici na Evrosongu, poznati po čestim nastupima sa malo ili nimalo odeće, iznenadili su zagrebačku publiku pojavivši se na bini – u odelima.

  Ipak, Pesmu Mama ŠČ, kojom će predstavljati zemlju na takmišenju, izveli su u već pozantim kostimima koje su predstavili na Dori, kada su i pobedili na nacionalnom takmičenju za Pesmu Evrovizije 2023.

  Mama ŠČ „ubedljivo na vrhu“

  Specijalizovani evrovizijski portal Wiwibloggs pokrenuo je anketu o favoritima među do sada objavljenim pesmama za ovogodišnju Evroviziju.

  Od 15 do sada predstavljenih izvođača kao favorit su se izdvojili Let 3 i njihova pesma “Mama ŠČ”.

  U anketi je, zaključno sa 18. februarom, učestvovalo 31,437 ljudi, a više od polovine glasalo je za Let 3 – čak 53,99% onih koji su glasali.

  Let 3 je daleko iza sebe ostavio konkurenciju, pa su drugo mesto zauzeli predstavnici Slovenije Joker Out i pesma “Carpe Diem” sa svega 9.22% , a treće norveška predstavnica Alessandra, čija pesma “Queen of Kings” je dobila 8.02% glasova.

  Zanimljivo je da se na ovom spisku predstavnici Ukrajine TVORCHI i pesma “Heart of Steel”, koja od prvog dana važi za jednog od favorita za pobedu, dobila svega 1.05% odsto glasova, jer je za nju glasalo svega 330 osoba i zauzela pretposlednje mesto, odmah iznad Rumunije.

  Let 3 (ne) može da pobedi

  Uprkos kontroverzi koju širom sveta izaziva nastup benda Let 3, najviše šanse za pobedu ipak se daju norveškoj predstavnici.

  Pesma “Queen of Kings” trenutno je najgledanija pesma Evrovizije na zvaničnom youtube kanalu. Do sada je prikupila 1,6 miliona pregleda.

  Druga je predstavnica Španije Blanca Paloma i pesma “Eaea” sa 1,3 milion apregelda, dok su Let 3 treći sa ukupno milion pregleda.

  Na Pesmi Evrovizije u Liverpulu učestvovaće 37 zemalja, tri manje u odnosu na prethodnu godinu, objavili su Evropska radiodifuzna unija i BBC.

  Radovan Nikolić

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/s-ruzom-u-guzi-let-3-ce-predstavljati-hrvatsku-na-evroviziji/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI