• Lidl povukao kukuruzno brašno zbog povišenog aflatoksina

  Lidl Srbija povukao je kukuruzno brašno, proizvođača DPS KLAS GROUP DOO pod nazivom „S ljubavlju domaće Kukuruzno brašno belo 500g“, jer su u njemu otkriveni mikotoksini (aflatoksin). U slučaju konzumiranja tokom dužeg vremenskog perioda mogu imati štetne uticaje.  Kako kompanija navodi na sajtu, potrošači koji su kupili ovaj proizvod sa rokom upotrebe 01.04.2024, mogu da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Lidl povukao kukuruzno brašno zbog povišenog aflatoksina

  Lidl Srbija povukao je kukuruzno brašno, proizvođača DPS KLAS GROUP DOO pod nazivom „S ljubavlju domaće Kukuruzno brašno belo 500g“, jer su u njemu otkriveni mikotoksini (aflatoksin).

  U slučaju konzumiranja tokom dužeg vremenskog perioda mogu imati štetne uticaje.

   Kako kompanija navodi na sajtu, potrošači koji su kupili ovaj proizvod sa rokom upotrebe 01.04.2024, mogu da ga vrate u bilo koju Lidl prodavnicu.

  Povrat novca će biti izvršen i bez dostavljenog računa.

  Obaveštenje se odnosi isključivo na proizvod „S ljubavlju domaće Kukuruzno brašno belo 500g“ sa rokom upotrebe 01.04.2024. od proizvođača DPS KLAS GROUP DOO, ostali rokovi upotrebe ovog proizvoda nisu ugroženi. Obaveštenje se ne odnosi na druge proizvode od proizvođača DPS KLAS GROUP DOO koji se prodaju u Lidl Srbija, kao ni na proizvode od drugih proizvođača. –  navode iz ove kompanije.

  Naslovna: Pixabay

  Izvor: 021.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]