• Ljajić: Naš cilj – apsolutna većina mandata i pobeda Vučića u prvom krugu

  Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić izjavio je da je cilj liste „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ da na izborima 3. aprila osvoji „apsolutnu većinu“ mandata u Skupštini Srbije kao i u Skupštini Beograda. Ljajić je u Inđiji, gde je razgovarao sa predstavnicima opštinskih i gradskih odbora SDPS u Vojvodini, rekao i da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ljajić: Naš cilj – apsolutna većina mandata i pobeda Vučića u prvom krugu

  Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić izjavio je da je cilj liste „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ da na izborima 3. aprila osvoji „apsolutnu većinu“ mandata u Skupštini Srbije kao i u Skupštini Beograda.

  Foto: SDP Srbije

  Ljajić je u Inđiji, gde je razgovarao sa predstavnicima opštinskih i gradskih odbora SDPS u Vojvodini, rekao i da je cilj koalicije oko Srpske napredne stranke (SNS) da njihov kandidat za predsednika Srbije pobedi u prvom krugu glasanja.

  Socijaldemokratska partija Srbije nikad nije bila jača nego sada. Zato želimo da damo maksimalan doprinos na izborima i da naša koalicija ubedljivo pobedi – naveo je Ljajić a prenela SDPS.

  Naslovna fotografija: SDPS

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI