• Ljubinković (DS): I u Inđiji postoje fantomske adrese sa brojem 0

  Poverenik Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković postavio je pitanje nadležnima da li je ispravljen Birački spisak u opštini Inđija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ljubinković (DS): I u Inđiji postoje fantomske adrese sa brojem 0
  Foto: IN Medija

  On kaže da i u Inđiji postoje adrese sa brojem 0 gde su upisani birači a gde uopšte ne postoje objekti za stanovanje.

  Da li su nadležni u Opštini Inđija pregledali, ispravili Birački spisak i zašto nisu. Da li izborna komisija zna za nepravilnosti u istom jer kao i u mnogim gradovima postoje adrese sa brojem 0 gde i nema objekta za stanare a na istom su upisani pa čak i desetak osoba sa pravom glasa, kao i niz drugih nepravilnosti. Ovom prilikom molimo da se ovaj problem pod hitno reši ne bi li uticao na regularnost izbora. – zaključuje poverenik OO DS Inđija Darko Ljubinković ispred koalicije “Biram borbu za Inđiju – Radovan Grković”

  Podsetimo da je Istinomer došao u posed nove baze podataka, koja obuhvata adrese u celoj Srbiji sa brojem birača koji su prijavljeni da glasaju na lokalnim, pokrajinskim i parlamentarnim izborima 17. decembra 2023. godine.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  Inđija 12. jula dobija novog predsednika Opštine

  Konstitutivna sednica Skupštine opštine Inđija će biti održana 12. jula, saznaje IN Medija. Pored novih odbornika, Inđija će dobiti i novog predsednika Opštine kao i članove Opštinskog […]