• Lokalni parlament: Umesto Uroša Trifunovića biće Dejan Tepavac iz Beške

  Skupština opštine Inđija je na sednici 18. avgusta 2023. godine konstatovala prestanak mandata odbornika Srpske napredne stranke Uroša Trifunovića koji je na istoj sednici imenovan za v.d. direktora Turističke organizacije opštine Inđija. Novi odbornik SNS-a će biti imenovan na sednici lokalnog parlamenta u petak. Uroš Trifunović je od 2011. do 2018. godine bio zaposlen u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Lokalni parlament: Umesto Uroša Trifunovića biće Dejan Tepavac iz Beške
  Foto: IN Medija

  Skupština opštine Inđija je na sednici 18. avgusta 2023. godine konstatovala prestanak mandata odbornika Srpske napredne stranke Uroša Trifunovića koji je na istoj sednici imenovan za v.d. direktora Turističke organizacije opštine Inđija. Novi odbornik SNS-a će biti imenovan na sednici lokalnog parlamenta u petak.

  Uroš Trifunović je od 2011. do 2018. godine bio zaposlen u JP Elektroptivredi Srbije  kao referent za odnose sa portošačima. Nakon toga, bio je zaposlen u JP Inđija put na poslovima Rukovodioca službe za upravljanje javnim parkiralištima.

  U zvaničnoj biografiji je naveo da je pohađao niz seminara i edukacija na temu korporativnog upravljanja, unapređenja i efikasnosti rada lokalne samouprave, kao i iz oblasti komunalne delatsnosti.

  Između ostalog, i seminar “Podizanje kapaciteta aktivista stranaka i organizacija desnog centra”.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/trifunovic-fakultet-nisam-zavrsio-za-godinu-dana-to-su-vase-insinuacije-i-poluinformacije/

  Završio je Kurs engleskog jezika u Poslovno – obrazovnom centru Inđija, poseduje Sertifikat da je uspešno završio obrazovni program “PolitiKAS” Beogradske otvorene škole “BOŠ) i Fondacije Konrad Adanauer Stiftung

  Na novu funkciju, kako smo već naveli, Trifunović će biti imenovan na sednici Skupštine opštine Inđija 18. avgusta ove godine.

  Tada se odborničko pitanje opozicije odnosilo na stepen obrazovanja Uroša Trifunovića i dužinu trajanja školovanja.

  U dostavljenoj dokumentaciji Trifunović je priložio diplomu na kojoj piše da je studije upisao školske 2017/18 godine a da je iste završio u junu 2018. godine. Voleo bih da nam se objasni je li završio studije za godinu dana ili je nastavio studije posle prekida. Ako je završio studiranje za tako kratko vreme svaka čast, on onda treba da vodi ne Turističku oranizaciju nego opštinu – kazao je odbornik GG “GrađanIN” Strahinja Jovanović.

  Uroš Trifunović je tada rekao da je studije upisao 2012. godine da bi nakon toga postao otac 2015. godine i da su u tom period promenjeni prioriteti. Studije je nastavio 2017 i ponudio je odbornicima i medijima dokaze o svojim tvrdnjama.

  Nakon sednice lokalnog parlamenta, održane 18. agvusta,  je mandatno – imunitetna komisija je održala sednicu (19. septembra) na kojoj je doneto Rešenje o dodeli mandata odbornika Dejanu Tepavcu iz Beške.

  Kako se navodi u biografiji, Tepavac je profesionalni vozač rođen 1971. godine.

  M.B. (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika