• Lokalni političari već u kampanji

  I dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić tvrdi da je spreman za izbore,  na lokalu se po svemu sudeći članovi opštinskog odbora stranke na čijem je Vučić čelu već spremaju za vanredni ili redovni „praznik demokratije“. Korak uz njih je i opozicija koja ima svoje predstavnike u lokalnom parlamentu.  I jedni i drugi su se odlučili […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Lokalni političari već u kampanji

  I dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić tvrdi da je spreman za izbore,  na lokalu se po svemu sudeći članovi opštinskog odbora stranke na čijem je Vučić čelu već spremaju za vanredni ili redovni „praznik demokratije“.

  Korak uz njih je i opozicija koja ima svoje predstavnike u lokalnom parlamentu.  I jedni i drugi su se odlučili da razgovaraju o problemima građana u selima opštine Inđija.

  Razgovor sa meštanima Jarkovaca, foto: OO SNS Inđija

  Tako su predsednik OO Srpske napredne stranke Inđija , Vladimir Gak i potpredsednica OO SNS Inđija, Dragana Radinović, u nedelju razgovarali sa meštanima Jarkovaca.

  Tema razgovra, kako su objavili inđijski naprednjaci, je bila „problemi sa kojima se susreću meštani Jarkovaca

  I parlamentarna opozicija u Inđiji se takođe polako sprema za najavljene izbore. Isti dan kada je SNS  razgovarao sa meštanima Jarkovaca, predstavnici pokreta Građanin su bili u poseti Čortanovcima.

  Mesto sastanka je bila Krajiška ulice gde je održan protest upozorenja.meštana tog dela Čortanovaca.

  Nas su pozvali da dođemo i da ih saslušamo u vezi ovog problema, ali i svih drugih. U ime pokreta Građanin prisustvovali su Aleksandra Stamenković i Strahinja Jovanović. – navedeno je, između ostalog, u saopštenju pokreta Građanin.

  Protest u Čortanovcima, foto: GrađanIN

  Štandove sa promo materijalom građani Inđije već mogu videti u centru grada i pozicije i opozicije.

  Kako prenose beogradski mediji, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će izbori koje zahteva opozicija biti raspisani do 31. decembra za 4. mart 2024. ili nedelju dana ranije.

  Ja sam spreman da u skladu sa onim što su oni napisali održimo izbore do marta. – rekao je Vučić na TV Pink, misleći na zahtev predstavnika opozicije.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika