• Lokalni proizvodi pod brendom „INproizvodi Inđije“

  Turistička organizacija opštine Inđija i Agencija za ruralni razvoj opštine Inđija pokrenule su projekat objedinjavanja ponude lokalnih proizvoda i njihovog plasmana pod jedinstvenim brendom INproizvodi Inđije. Kako navodi TO Inđija, proizvođači hrane, pića i rukotvorina sa teritorije opštine Inđija dobiće priliku da svoje odabrane proizvode distribuiraju širem krugu potrošača tako što će se naći na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Lokalni proizvodi pod brendom „INproizvodi Inđije“

  Turistička organizacija opštine Inđija i Agencija za ruralni razvoj opštine Inđija pokrenule su projekat objedinjavanja ponude lokalnih proizvoda i njihovog plasmana pod jedinstvenim brendom INproizvodi Inđije.

  Kako navodi TO Inđija, proizvođači hrane, pića i rukotvorina sa teritorije opštine Inđija dobiće priliku da svoje odabrane proizvode distribuiraju širem krugu potrošača tako što će se naći na policama sa znakom INproizvodi, koje će za početak biti postavljene u lokalnom lancu marketa.

  Prva promocija projekta održana je  na manifestaciji Miholjski susreti sela u Ljukovu, gde je ovaj novi brend predstavljen kako posetiocima tako i okupljenim izlagačima. U prvoj fazi projekta učestvuju proizvodi koji su to zavredili svojim kvalitetom i angažovanjem proizvođača. U narednoj fazi Agencija za IT, GIS i kominikacije opštine Inđija izradiće platformu putem koje će zaiteresovani proizvođači moći da se informišu o uslovima i načinu učešća i potom da se prijave.

  Ideja je pre svega da se pomogne proizvođačima tako što će se ponuda reprezentativnih lokalnih proizvoda objediniti i kao takva biti dostupna širem krugu potrošača. INproizvodi Inđije svakako su namenjeni i turistima kao autentični suvenir iz opštine Inđija, što je i bio povod iniciranja ovog projekta od strane Turističke organizacije opštine Inđija.

  IN Medija

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/miholjski-susreti-sela-u-ljukovu/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija