• Luna park se vraća na staru lokaciju?

  Luna park koji se nalazi u dvorištu nekadašnje Krznare, seli se na staru lokaciju odnosno na parking prostor u blizini vatrogasnog doma u Inđiji koji je takođe u privatnom vlasništvu, potvrdili su za IN Medija radnici zabavnog parka. – Zabranili su nam rad, onda su nam danas dozvolili da radimo a onda je došla neka […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Luna park se vraća na staru lokaciju?

  Luna park koji se nalazi u dvorištu nekadašnje Krznare, seli se na staru lokaciju odnosno na parking prostor u blizini vatrogasnog doma u Inđiji koji je takođe u privatnom vlasništvu, potvrdili su za IN Medija radnici zabavnog parka.

  Zabranili su nam rad, onda su nam danas dozvolili da radimo a onda je došla neka žena iz opštine i rekla da ne možemo da radimo. Počeli smo da se pakujemo da idemo kući ali su nam posle javili da se vraćamo na staru lokaciju. Znate li vi koji je to posao sve namestiti pa opet kupiti i seliti. Nismo mi krivi što je to dvorište zapušteno, nama su ga takvog izdali i pošteno smo platili, još smo i čistili par dana svosmeće koje je tu bilo. Bagerima smo čistili– objašnjavaju radnici zabavnog parka.

  Foto: Krznara Inđija

  Oni tvrde da dok mediji nisu objavili fotografije nikom nije smetalo kako izgleda, roditelji su dovodili decu a onda slikali, i kako kažu, javili medijima. Procena radnika luna parka, sa kojima su razgovarali novinari IN Medije, je da bi luna park u narednih nekoliko dana trebao da otpočne sa radom na staroj lokaciji a da detalje oko dogovora sa lokalnom samoupravom ne znaju, i da im je samo rečeno da se zabavni park izmešta iz dvorišta nekadašnje Krznare.

  Foto: Krznara Inđija

  Privremenu zabrana rada luna parku koji se nalazi na prostoru nekadašnje Krznare izdalo je Ministarstvo rada i to, prema navodima N1, on je procenjen kao visoko rizičan, ali ne zbog placa na kom se nalazi, nego zbog toga što vlasnik – nije imao dokaz o pregledu i ispravnosti električnih instalacija.

  Lokalna samouprava je u ovom dešavanju zauzela stav posmatrača koji nema ingerenciju da reaguje na prostoru „privatnog vlasništva“ . O ovom događaju se opština Inđija oglasila se u dva saopštenja, u prvom su obavestili javnost da ih niko nije kontaktirao za potrebne dozvole dok je u drugom saopštenju rečeno da su reagovali ali da je priča ispolitizovana i da institucije rade svoj posao.

  U samo dva dana ovaj zabavni park je bio pod zabranom rada, zatim im je dozvoljen ponovni rad a potom opet zabranjen, te su na kraju izmešteni na staru lokaciju.

  Naslovna fotografija: Dejan Arsenov 2015. godina

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Povezane vesti:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/13-miliona-dinara-za-gradsku-slavu-duhovi/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]