• Majka Jelena Milivojević: Tužiću IN Medija za vest o „Fruškogorskom skočku“, meni poklon nije sporan

  Jelena Milivojević, majka dvoje sportista, izjavila je danas da su njena deca predmet ismevanja zbog teksta o poklonima koji je objavila IN Medija a preneli ostali mediji u Srbiji i regionu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Majka Jelena Milivojević: Tužiću IN Medija za vest o „Fruškogorskom skočku“, meni poklon nije sporan
  Foto: Pixabay

  -Dotična gospođa ili novinar, nisu imali potrebe da preko naše dece se prepucavaju sa bilo kim da ih uzimaju u ove svrhe. Mislim da je izuzetno ružno jer pre svega nas kao roditelje, taj sporan poklon nije apsolutno ničim uznemirio. Više nas je uznemirila ova vest, nego sam poklon.-  kazala je Milivojević.

  Ona je najavila tužbu „ukoliko za to ima osnova“.

  Podsetimo najava tužbe Jelene Milivojević usledila je nakon objave teksta IN Medije gde se na prijemu kod predsednika opštine Vladimira Gaka deci iz karate kluba „Sensei“ u poklonima našao i med za potenciju „Fruškogorski skočko – radost u kući“. U lokalnoj samoupravi nisu znali čija je ideja da se deci pokloni med za potenciju dok nekadašnji članovi Kabineta kažu da je sadržaj poklona za goste isključivo na kabinetu predsednika.

  Ovu vest preneli su mediji iz Srbije i regiona dok lokalna samouprava nije demantovala istinitost informacije. U svom obrazloženju lokalna samouprava je između ostalog javnosti, još jednom, dala na uvid deklaraciju proizvoda u kojoj jasno piše da je u pitanju afrodizijak čime je potvrđena tačnost informacije.

  Jelena Milivojević kontaktirala je IN Medija u sredu 24. januara sa pretnjama urednici i najavama tužbe ističući da je u pitanju „politička priča“ u koju su uvučena i njena deca. Na odgovor da priča nema političku konotaciju Milivojević je odgovorila

  -Znamo mi ko je to preneo, taj ko vam je rekao ne voli Vladimira Gaka a rado sedne u kombi koji dobije od opštine za prevoz sportista. – rekla je Milivojević ističući da njena deca trpe ismevanja zbog poklona koji su dobili od predsednika opštine Vladimira Gaka.

  Milivojević je insistirala da joj se otkrije izvor koji je IN Mediji dao informaciju o sadržini poklona na šta novinarka portala nije pristala pozivajući se na zakonsko pravo zaštite novinarskih izvora. Milivojević je priznala da su sproveli internu istragu unutar kluba u kojoj će „sigurno saznati“ ko je informaciju dao. Istovremeno o pritiscima na roditelje i isleđivanju IN Medija je dobila informacije o strahu u kom se nalaze roditelji.

  Jeleni Milivojević ponuđeno da IN Medija objavi tekst u kom se ona lično ograđuje od vesti o neprimerenom poklonu i pohvali gest lokalne samouprave koja je decu darivala medom za potenciju „Fruškogorski skočko“.

  Praksa zastrašivanja sagovornika IN Medija je nastavljena obzirom da su slične pretnje, ucene i zastrašivanje sprovođene i nad decom koja su neprijavljena radila u kafeu Kulturnog centra Inđija a o čemu je naš portal ranije pisao.

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]